Designkjøkken / modeller

I 2022 feirer Multiform 40-årsjubileum. Dermed befester vi vår posisjon i markedet, og vi er stolte av at våre gamle snekkertradisjoner fortsatt har sin berettigelse. Vi snekrer alle våre designkjøkken i Kibæk, der vi legger vekt på detaljene.

Når du kjøper et kjøkken hos Multiform, kan du være sikker på å få et snekkerkjøkken av beste kvalitet. Her blir alle materialer nøye gjennomgått av våre dyktige snekkere som arbeider med stort engasjement.

Form 1

Form 1 var, som navnet tilsier, den første serien vi utviklet. Den er en del av vårt DNA og fremstår like moderne og aktuell idag som da den så dagens lys for første gang for 40 år siden. Serien roterer rundt kvadratet som tilfører styrke, enkelhet, eleganse og ro. Det hele forsterkes av forkantlisten på skroget i massivt tre. Form 1 regnes i dag som en dansk designklassiker på linje med de ikoniske møbelklassikerne som ble utviklet på 50-tallet.

Form 2

Da Form 2 ble tegnet i 1997 var målet et minimalistisk uttrykk som ikke gikk på akkord med funksjonaliteten. Form 2 oppnådde raskt klassikerstatus og har siden tilført et stilrent uttrykk – ikke bare på kjøkkenet, men i hele hjemmet. Form 2 er tidløs og klassisk og vil fremstå relevant og funksjonell i mange generasjoner.

Form 6

Form 6 kjennetegnes av et ærlig utseende, der de tydelige horisontale linjene bryter forløpet og samtidig fungerer som grep. Her utnyttes det nesten 80 cm høye skroget optimalt i både høyde og dybde, og skuffene er utstyrt med et mekanisk lukkesystem i toppklassen. Her er virkemidlene enkle – men mulighetene uendelige.

Form 8

Den klassiske shaker-stilen har inspirert flere av dem som har grunnlagt det som i dag hedres som dansk design. Dette gjelder blant annet Kaare Klint og Børge Mogensen. I Multiforms tolkning bidrar de enkle, funksjonelle linjene til å skape en landlig, romantisk stil – solid forankret i vårt stramme og unike formspråk. Med Form 8 redefinerer vi det nordiske gårdskjøkkenet og forener landlig idyll med eksklusivitet.

Form 45

Form 45 så dagens lys i 2014, og det gikk ikke lenge før verden fikk øynene opp for den unike designen. I både 2017 og 2018 vant Form 45 den prestisjefylte designprisen fra Archiproducts Design Awards. Det er selvfølgelig hyggelig at fagfolk hedrer arbeidet vårt, men det viktigste er at kjøkkenet fungerer i hjemmene. Den banebrytende designen, hvor alle kanter er kuttet i en vinkel på 45 grader, viskes skillet mellom front og side ut, slik at uttrykket blir unikt og svevende.

Bad, garderobe og walk-in

Den unike kombinasjonen av ideell funksjon og tidløs estetikk finnes ikke bare i designløsninger for kjøkkenet ditt. Langt i fra. Multiform tilbyr elegante kvalitetsløsninger for hele hjemmet og gjør det mulig å skape en sammenhengende stil og helt nye romfølelser. Alle elementene skreddersys til deg. Du kan kombinere farger, materialer og tresorter for å skape et uttrykk som passer perfekt til dine ønsker og behov. Med Multiform får du muligheten til å forandre hjemmet ditt på en måte du ikke trodde var mulig.