Form 45 /

Form 45 så dagens lys i 2014, og det gikk ikke lenge før verden fikk øynene opp for den unike designen. I både 2017 og 2018 vant Form 45 den prestisjefylte designprisen fra Archiproducts Design Awards. Det er selvfølgelig hyggelig at fagfolk hedrer arbeidet vårt, men det viktigste er at kjøkkenet fungerer i hjemmene.

Den banebrytende designen, hvor alle kanter er kuttet i en vinkel på 45 grader, viskes skillet mellom front og side ut, slik at uttrykket blir unikt og svevende.

Form 45 / Case Stavanger

Det etableres en gåtefull ro av dempet luksus når Form 45 fremstilles i planskåret svart eik. De mørke fargene og den stramme geometrien skaper ro i et ellers komplekst rom. Åremønsteret på de gjennomgående frontene skaper en interessant kontrast til den statiske monolittfiguren, og de matchende fargene på veggene binder hele opplevelsen elegant sammen.

UNIKT FINERARBEID

Våre finerspesialister arbeider med både klassisk kvartskåret finer, der åremønsteret fremstår lineær og ensartet, og planskåret finer, der åremønsteret danner det karakteristiske, varierende kjeglemønsteret. Fineren legges på slik at mønsteret fortsetter i naturlig forlengelse på hele møbelet. Det er en detalj, men en detalj med stor betydning for det ferdige kjøkkenet. Som en ekstra service tar Multiform vare på et ekstra lag finer i ca. et år, i tilfelle det skulle bli en skade på for eksempel en skuff. På den måten kan vi gjenskape et helt identisk finermønster på en ny skuff hvis uhellet skulle være ute.

«Multiform vil vi skape rom med spennende og tidløse materialer som har en wow-effekt ved første blikk, og som samtidig varer evig.»

Henrik Witt, Designer

Form 45 / Spesifikasjoner

Om Form 45 /

Form 45, som Henrik Witt designet i 2014, markerer den mest eksklusive løsningen innen moderne skandinavisk kjøkkendesign noensinne. I tillegg til en unik kombinasjon av materialer av høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer, er det de unike detaljene som plasserer Form 45 i en klasse for seg. Alle kanter er skråskåret i 45-graders vinkel. Det skaper en følelse av å ha en svevende kjøkkenøy, som sammen med elegante pocket doors gjør kjøkkenet ditt åpent, strengt og enkelt. Form 45 føyer en ny klassiker til samlingen og endrer forutsetningen for hva et kjøkken kan være. Det strømlinjeformede designet kan også fås i utgaver som passer perfekt til resten av hjemmet ditt, og gir deg et helhetlig stiluttrykk.

Materialer /

Finer: Planskåret
Eik, svart eik, valnøtt, stål og messing

Design /

Henrik Witt, 2014