UNIKE MESTERVERK

Hvert eneste møbel fra Multiform er nøye gjennomtenkt, slik at det møter boligens behov og ønsker når det gjelder livsstil og funksjonalitet, men også den spesifikke stilen som gjør seg gjeldende i arkitekturen og boligens generelle innredning. Derfor tegnes våre kjøkken og møbler av arkitekter og designere som har spesialisert seg på interiørdesign, som omfatter både industriell design, kunsthåndverk, møbelkunst, arkitektur og romdesign.

Kjøkkenet er vanligvis det viktigste samlingspunktet for familien. Derfor stilles det høye krav til romdesign med fokus på detaljer, stofflighet og helhet. I tillegg er det en rekke viktige hensyn å ta dersom den daglige bruken av kjøkkenet ikke bare skal være optimal, men også en nytelse: lyssetting, komposisjon, matstil, rytme, arbeidssoner, flyt, teksturer m.m.

 

«Forskjellen ved å involvere en arkitekt i det nye kjøkkenet ditt er at du kommer til å oppleve at kjøkkenet spiller inn i rommet og får en arkitektonisk kvalitet, som samspiller med resten av huset, perioden, livet i huset og de funksjonelle behovene.»

Piet Rose, Arkitekt

Designerne våre tar selvfølgelig utgangspunkt i de gjennomtenkte modellene våre og utvikler prosjektet ut fra disse. Men det viktigste er alltid å lytte til kunden og deres ønsker. Derfor vil vi alltid inspirere til kreative løsninger, detaljer og materialvalg som vil gjøre ditt nye kjøkken, bad eller entrémøbel til et mesterverk som ikke bare er funksjonelt og vakkert, men også helt unikt.