Samarbeidspartnere

Hos Multiform er vi eksperter på håndlagde snekkerkjøkken i tidløst design, utsøkte materialer og med gjennomtenkte detaljer. Vi vet nesten alt som er verdt å vite om kjøkken som varer i flere generasjoner. Benkeplater, armaturer, hvitevarer, lys – og alt annet – skal matche kjøkkenet. Derfor samarbeider vi med de beste fagfolkene og merkene.

Vores samarbejde med udvalgte alliancepartnere handler om at kunne tilbyde den bedste oplevelse. Vi sørger for, at dit Multiform køkken bliver leveret med bordplade, armatur og hvidevarer fra fagfolk, som deler vores holdning til kompromisløs kvalitet. Hele køkkenet er tilpasset dine ønsker og behov – og at alt er selvfølgelig med i et samlet tilbud til dig.

Vårt samarbeid med utvalgte partnere handler om å kunne tilby den beste opplevelsen. Vi sørger for at Multiform-kjøkkenet kommer med benkeplater, armatur og hvitevarer fra fagfolk som deler vår holdning til kompromissløs kvalitet. Hele kjøkkenet er tilpasset dine ønsker og behov – og selvfølgelig er alt inkludert i tilbudet du får.

“Vårt samarbeid med utvalgte partnere handler om å kunne tilby den beste opplevelsen.”

Allan Meyer, CEO

Hvitevarer

I samarbeid med Gaggenau, Miele og Siemens gir vi deg råd om valg av hvitevarer og profesjonelle teknikker for god kaffe, dampet fisk og den skånsomme sous-vide-tilberedningen. Med utgangspunkt i funksjon, materialer og estetikk, gir vi deg også profesjonell sparring og gode råd om valg av avtrekksvifte. Siden kjøkkenet er blitt et sted hvor man både lager mat og hygger seg sammen, blir god ventilasjon stadig viktigere.

Hvitevarer – Gaggenau, Miele og Siemens

Les mer om våre samarbeidspartnere innen hvitevarer her:

Benkeplater – Mølballe, Borderstone og DFI-Geisler

Vi har udvalgt alliancepartnere, der har samme holdning til håndværk og kvalitet som os. I tillegg til Mølballe og Borderstone, tilbyr Multiform også benkeplater fra DFI-Geisler, som er Europas ledende leverandør av benkeplater til kjøkken, bad og bolig, og helstøpte vasker og benkeplater fra Kuma.

ARMATUR

Vola har siden 1968 produsert kraner og armaturer i et tidløst, skandinavisk design i samarbeid med anerkjente designere som, for eksempel, Arne Jacobsen.

Den kokende kranen fra Quooker fikser raskt en liten kaffekopp, skyller skjærebrettet og varmer grønnsakene.

Dornbracht har siden 1950 stått for produksjon av eksklusive designarmaturer til kjøkken og bad, og står for enestående produktkvalitet, avansert produksjon og banebrytende design, som har vunnet mange internasjonale priser.

VOLA, QUOOKER OG DORNBRACHT

Læs mere om fores samarbejdspartnere her:

KØKKENVASK OG HÅNDVASK

Hos både BLANCO og KUMA kan du finne vasker i mange størrelser, farger og fasonger, noe som gir et bredt utvalg til ditt Multiform-kjøkken. Vi jobber kun med de beste, derfor vil du også oppleve topp kvalitet hos våre samarbeidspartnere.

BLANCO OG KUMA

Læs mere om både Blanco og Kuma her:

Lys

Louis Poulsen

I 1924 skapte Poul Henningsen sin banebrytende Paris-lampe for Louis Poulsen, og hans måte å designe på for å forme lys, kan føres direkte tilbake til hans syn på kombinasjonen design og lys. Louis Poulsen ble grunnlagt i 1874 og er forankret i den skandinaviske designtradisjonen der form følger funksjon. I tett samarbeid med designere og arkitekter, som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter, har Louis Poulsen etablert seg som en av de viktigste globale leverandørene av arkitektonisk og dekorativ belysning. Med Louis Poulsen som alliancepartner kan vi tilbyde en smuk og klassisk belysning i jeres køkken.

Møbler

Fredericia Furniture

Fredericia Furniture er et dansk designhus rundet af en stolt tradition. En tradition for at kende, forsvare og udvikle det håndværk, vi kalder design.

Virksomhedens virke bygger på enkle principper. Principper om enestående kvalitet skabt af ærlige materialer, fokus på funktionalitet og en nedarvet forståelse for detaljernes betydning. Fredericia Furniture har et tæt samarbejde med en udvalgt kreds af designere, der kendetegnes ved deres udsædvanligt høje designintegritet, og har en stor vilje til at udvikle fremtidens talent.

Ambitionen er altid at kuratere, fremstille og levere design til tiden. Møbler der beriger atmosfæren og livet i de rum, de bruges i. Møbler der har æstetisk karakter, er smukt forarbejdede og som fortjener betegnelsen ’modern originals’.

Vi tilbyder et sortiment af møbler til køkken og spisestue, som fx Den Spanske Spisebordsstol og Spine kollektionen i et rent og moderne formsprog, designet af Space Copenhagen.