Om Multiform

Enhver bevegelse i Multiform handler om å skape produkter som er en berikelse i ethvert hjem her og nå – og på sikt. Vi opererer fra et bunnsolid fundament som en del av konsernet Ballingslöv International. Alle våre tidløse løsninger er utviklet og realisert i Danmark av materialer av høyeste kvalitet med minst mulig innvirkning på klima og miljø. Det har vi gjort siden vi ble etablert i 1982, og det har vi tenkt å fortsette med i mange år ennå.

Leverom og rom til å leve

I Multiform har vi klare holdninger til mange ting. Ikke minst til kvalitet, rådgivning og tidløst design. Holdningene har røtter i vår kjærlighet til det unike håndverket. Et kvalitetskjøkken fremstilles på ekte snekkermaner og skaper romopplevelser utover det vanlige. Vi mener at livet leves best i perfekte rammer, der selv den minste detalj passer inn i en større helhet – for den enkelte. Vi leverer personlig hverdagsarkitektur.

 

“Vi gleder oss over vår etter hvert lange historie, men vi gleder oss også over at våre kjøkken hver dag bekrefter at de holder i både funksjon og design. Kvalitet lønner seg – både i dag og på sikt.»”

Allan Meyer, CEO

Kompromissløs kvalitet

Prisbelønt, håndlaget snekkerkjøkken i tidløst design, utsøkte materialer og med gjennomtenkte detaljer. Klassisk tidløshet går aldri av moten, og den kompromissløse kvaliteten holder på tvers av generasjoner.

Faglig og engasjert rådgivning

Hos Multiform får du råd av engasjerte og fagutdannede arkitekter, interiørarkitekter og designere, som hjelper deg å skape vakre og funksjonelle leverom, som er i harmoni med arkitekturen i hjemmet ditt og der estetiske og praktiske egenskaper er i perfekt balanse.

Unikt og skreddersydd

Hvert eneste Multiform-kjøkken er unikt og skreddersydd for deg – et håndlaget luksuskjøkken i nøyaktig den bredden, høyden og dybden som passer til din bolig og dine behov. Hvis vi må lage skap på 72,8 cm for å skape perfekt symmetri, så gjør vi det.

Vakkert både innvendig og utvendig

Et Multiform-kjøkken er like vakkert innvendig som utvendig, fordi du har mulighet til å designe skapene med hvit eller grå melamin, innvendig finer, laminat eller beis i en hvilken som helst fargenyanse.

BÆREKRAFT

Hos Multiform er bærekraft en del av DNA-et vårt. Våre kjøkken er preget av tidløst design, nøye utvalgte materialer og kompromissløs utførelse, forankret i stolte snekkertradisjoner. Multiform er kjøkkenklassikeren som varer i mange tiår – akkurat som de beste møbelklassikerne.

Lang levetid minimerer forbruket av naturens ressurser. Det samme gjør vår daglige innsats for bærekraftige løsninger. Dette gjelder alt fra sertifisering av tre til energiforbruk og avfallssortering.