Snekkerverksted

Snekkerverkstedet vårt i Kibæk er selve hjertet i Multiform. Her skapes kjøkkenene våre med lidenskap og presisjon av 25 spesialiserte håndverkere. Vi har ingen kjøkken på lager. Erfarne møbelhåndverkere bygger ditt nye kjøkken fra bunnen av på tradisjonell dansk snekkermaner. Vi setter stor ære i å skape ikoniske og tidløse kjøkken som vi selv er stolte av, og for oss teller hver eneste detalj.

Vi vet at godt design handler om mer enn rene linjer og vakre overflater. Det handler like mye om hva som er under overflaten: Vi håndsorterer alt av tre og finer. Vi bygger alt fra bunnen av og bruker fremdeles plugger, tapper, svalehaleskjøter samt not og fjær. Hvorfor? Fordi det varer lenger.

Det unike håndverket

Alle Multiforms kjøkkenskuffer håndlages etter klassiske snekkerprinsipper på verkstedet i Kibæk – i en kompromissløs kvalitet og med stor kjærlighet for håndverket og materialene. Ole Lindgaard er Multiforms skuffekspert, og har hendene på hver eneste skuff som håndlages på verkstedet for de rundt 300 kjøkkenene som produseres hvert år.

“En avrundet svalehaleskjøt er så sterk at treet går i stykker før skjøten.”

Ole Lindgaard, Multiforms skuffekspert

De beste tresortene til kjøkkenskuffen din

Historisk sett har lønn vært det foretrukne materialet for kjøkkenskap, fordi det er en av få tresorter som ikke gir smak til matvarene som oppbevares i skuffene. I gamle dager kunne eiketreskuffene lukte litt innestengt, men i dag lakkerer man dem, så det problemet har vi ikke lenger.

Finerspesialister

Multiforms finerspesialister arbeider med både klassisk kvartskåret finer og planskåret finer meg gjennomgående åretegninger av aller fineste kvalitet.

Som en ekstra service tar Multiform vare på et ekstra lag planskåret finer i minst et år, i tilfelle det skulle bli en skade på f.eks. en skuff. På den måten kan vi gjenskape et helt identisk finermønster på en ny skuff hvis uhellet skulle være ute.

Det ultimate designet

Våre spesialister velger bare finer som passer perfekt til kjøkkenet ditt. Det gir det enkelte kjøkken et personlig og spesielt preg – håndverkerens lidenskap bygges inn i kjøkkenet. Du får et unikt finerbilde og individuelt uttrykk som bare er ditt.

Et utvalg av farger

Hvis overflaten skal males, er det viktig å finne riktig farge. Vi er i gjennomsnitt i stand til å se 10 millioner forskjellige farger. I Multiform er det ingen begrensninger – heller ikke når det gjelder farge. Vi tilbyr alle fargene fra de to mest brukte fargesystemene for malte flater (RAL og NSC-systemet). På den måten sørger vi for at kjøkkenet ditt får nøyaktig den fargen du vil at det skal ha.

Vi avslutter enhver overflate med klar, vannbasert lakk. Det bidrar til å holde overflatene – naturlige eller malte – vakre i mange år uten å skade miljøet.