Bad, garderobe og walk-in

Den unike kombinasjonen av ideell funksjon og tidløs estetikk finnes ikke bare i designløsninger for kjøkkenet ditt. Langt i fra. Multiform tilbyr elegante kvalitetsløsninger for hele hjemmet og gjør det mulig å skape en sammenhengende stil og helt nye romfølelser.

Alle elementene skreddersys til deg. Du kan kombinere farger, materialer og tresorter for å skape et uttrykk som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Med Multiform får du muligheten til å forandre hjemmet ditt på en måte du ikke trodde var mulig.

Bad / Case Egernstrup

Rå betong og eiketre møter svart granitt, lønn og mørk NCS- spesialfarge i dette arkitektoniske mesterverket.

Vi har ovenfor vist eksempler på noen av de løsningene vi har laget for hjemmets øvrige rom. Vi opplever at et sammenhengende hjem, der materialer og overflater går igjen på kjøkken, bad og garderobe, skaper en rolig ramme, som lett kan få nye uttrykk gjennom små grep i innredningen.

Hvis du vil høre mer om mulighetene for å skape en sammenheng i hjemmet med kreative, funksjonelle og estetiske løsninger, kan du avtale et møte i en av våre butikker, der dedikerte fagpersoner står klare til å gi deg gode råd.

Finn ut mer om løsningene våre til bad og garderobe og la deg inspirere av en erfaren arkitekt.

UNIKE MESTERVERK

Hvert eneste møbel fra Multiform er nøye gjennomtenkt, slik at det møter boligens behov og ønsker når det gjelder livsstil og funksjonalitet, men også den spesifikke stilen som gjør seg gjeldende i arkitekturen og boligens generelle innredning. Derfor tegnes våre kjøkken og møbler av arkitekter og designere som har spesialisert seg på interiørdesign, som omfatter både industriell design, kunsthåndverk, møbelkunst, arkitektur og romdesign.