FORM 6 /

Form 6 kjennetegnes av et ærlig utseende, der de tydelige horisontale linjene bryter forløpet og samtidig fungerer som grep. Her utnyttes det nesten 80 cm høye skroget optimalt i både høyde og dybde, og skuffene er utstyrt med et mekanisk lukkesystem i toppklassen. Her er virkemidlene enkle – men mulighetene uendelige.

Form 6 / Case Sejs

Her er tre et gjennomgående element som ikke bare binder kjøkkenet, men hele huset sammen. De gjennomgående frontene i planskåret europeisk, røkt eik er en naturlig forlengelse av vinduskarmene og lamelltaket i tre. For å skape en kontrast til treet er kjøkkenet utstyrt med en mattslipt stålbenkeplate som gjenspeiler lyset på en fantastisk måte.

UNIKE MESTERVERK

Hvert eneste møbel fra Multiform er nøye gjennomtenkt, slik at det møter boligens behov og ønsker når det gjelder livsstil og funksjonalitet, men også den spesifikke stilen som gjør seg gjeldende i arkitekturen og boligens generelle innredning. Derfor tegnes våre kjøkken og møbler av arkitekter og designere som har spesialisert seg på interiørdesign, som omfatter både industriell design, kunsthåndverk, møbelkunst, arkitektur og romdesign.

«Med Form 6 viderefører vi de stolte tradisjonene for å forene solid snekkerhåndverk med moderne design.»

Dorte Brandt

Form 6 / Spesifikasjoner

Om Form 6 /

Med Form 6 viderefører vi de stolte tradisjonene for å forene solid snekkerhåndverk med moderne design. Vi hyller den vakre asymmetrien og leken med brutte linjer på kjøkkenet.

Materialer /

Finer: Kvartskåret
Svart eik, røkt eik, sprukket eik, brent ebano, malt polarhvit og malt halvblank 25.

Design /

Dorte Brandt, 2009