Form 8 / Moderne klassiker

Vakre gamle hus og leiligheter blir for tiden pusset opp. Mange ønsker å bevare det opprinnelige, men samtidig ønsker de et moderne, nordisk og stilrent uttrykk. Det er bakgrunnen for Multiforms nye kjøkken klassiker, Form 8. Den nye kjøkken modellen er en tolkning av landkjøkkenet med et moderne uttrykk, som passer til de mange boliger hvor det er fokus på det nordiske formspråket og den rene stilen.

Form 8 / Case Odense

Form 8 er forbundet med en nordisk enkelhet. I denne totalrenoverte murermestervillaen fra 1923 bidrar de innrammede skuffene og frontene til å bringe fortidens klassiske dyder inn i et tidsriktig uttrykk. Det hele balanseres perfekt og fremstår enkelt, men eksklusivt – ikke minst på grunn av den vakre marmorplaten, som tilfører interessante kontraster til det lyse kjøkkenet.

AVGJØRENDE FORSKJELLER

Hvis overflaten skal males, er det viktig å finne riktig farge. Vi er i gjennomsnitt i stand til å se 10 millioner forskjellige farger. I Multiform er det ingen begrensninger – heller ikke når det gjelder farge. Vi tilbyr alle fargene fra de to mest brukte fargesystemene for malte flater (RAL og NSC-systemet). På den måten sørger vi for at kjøkkenet ditt får nøyaktig den fargen du vil at det skal ha.

Vi avslutter enhver overflate med klar, vannbasert lakk. Det bidrar til å holde overflatene – naturlige eller malte – vakre i mange år uten å skade miljøet.

«Et køkken handler ikke kun om praktik og funktionalitet. Det handler også om daglig nydelse.»

Carsten Michelsen, Designer

Form 8 / Spesifikasjoner

Om Form 8 /

Med Form 8 redefinerer vi det nordiske landkjøkkenet og kombinerer landlig idyll med eksklusivitet.

Materialer /

Form 8 finer: 60 mm massiv eik rammer med fylling. Kvartskuttet eik eller beiset eik.
Form 8 malt: MDF-plater med fresing. Tilgjengelig i alle farger.

Design /

Multiform, 2022