Form 8 /

Den klassiske shaker-stilen har inspirert flere av dem som har grunnlagt det som i dag hedres som dansk design. Dette gjelder blant annet Kaare Klint og Børge Mogensen. I Multiforms tolkning bidrar de enkle, funksjonelle linjene til å skape en landlig, romantisk stil – solid forankret i vårt stramme og unike formspråk. Med Form 8 redefinerer vi det nordiske gårdskjøkkenet og forener landlig idyll med eksklusivitet.

Form 8 / Case Odense

Form 8 er forbundet med en nordisk enkelhet. I denne totalrenoverte murermestervillaen fra 1923 bidrar de innrammede skuffene og frontene til å bringe fortidens klassiske dyder inn i et tidsriktig uttrykk. Det hele balanseres perfekt og fremstår enkelt, men eksklusivt – ikke minst på grunn av den vakre marmorplaten, som tilfører interessante kontraster til det lyse kjøkkenet.

AVGJØRENDE FORSKJELLER

Hvis overflaten skal males, er det viktig å finne riktig farge. Vi er i gjennomsnitt i stand til å se 10 millioner forskjellige farger. I Multiform er det ingen begrensninger – heller ikke når det gjelder farge. Vi tilbyr alle fargene fra de to mest brukte fargesystemene for malte flater (RAL og NSC-systemet). På den måten sørger vi for at kjøkkenet ditt får nøyaktig den fargen du vil at det skal ha.

Vi avslutter enhver overflate med klar, vannbasert lakk. Det bidrar til å holde overflatene – naturlige eller malte – vakre i mange år uten å skade miljøet.

«Et køkken handler ikke kun om praktik og funktionalitet. Det handler også om daglig nydelse.»

Carsten Michelsen, Designer

Form 8 / Spesifikasjoner

Om Form 8 /

Med Form 8 redefinerer vi det nordiske landkjøkkenet og kombinerer landlig idyll med eksklusivitet.

Materialer /

Form 8 finer: 60 mm massiv eik rammer med fylling. Kvartskuttet eik eller beiset eik.
Form 8 malt: MDF-plater med fresing. Tilgjengelig i alle farger.

Design /

Multiform