Butikker / Malmø

Dockplatsen 8
211 19 Malmø

ÅPNINGSTIDER /

Mandag – torsdag 11.00 – 17.00

Fredag 11.00 – 16.00
Lørdag 11.00 – 15.00

*Ønsker du at booke et designmøde udenfor ordinær åbningstid, kan du kontakte os på tel: (0)40-61 70 730 
eller via mail aa@multiform-malmo.se

Bestill et møte

Detaljene, kvaliteten og kjærligheten til håndverket er det vi setter høyest og finnes i Multiforms moderne sortiment.

OPLEV VORES SHOWROOM I ET 360 GRADERS DIGITALT RUM

Kom ind og oplev Multiform Lyngby, en butik med både det klassiske og nyskabende snedkerkøkken i kombination med klassiske designikoner.

/ Klik her og oplev showroom i et 360 graders digitalt rum

Køkkendesign er en multidisciplinær metier, som handler om både rum, lys, funktion, proportioner, mode og æstetik. Vi forener og forædler rummets skønhed, stil og funktion ud fra de arkitektoniske rammer, funktionelle krav og ikke mindst dine individuelle indretningsdrømme.

Hvert nytt kjøkken, bad eller garderobeskap fra Multiform Malmö er unikt; den er skreddersydd, planlagt og tegnet ut fra våre kunders hverdag, hjem og liv. Enten du velger et mer tradisjonelt dansk kjøkken i Form 2 med kjøkkenbransjens mest slitesterke lakk eller et innovativt design i Form 45 med fasade dører eller flytende sokler, er fellesnevneren alltid den samme: Dansk design av høyeste kvalitet. Mønstret finér i valnøtt, eik eller røkt eik og dove-tail trekasser i lønn eller eik er egenskaper som gjør arbeidet vårt som designere inspirerende. Vi er rett og slett forelsket i Multiform.

Velkommen til Multiform kjøkkenbutikk i Västra Hamnen, Malmö. I vår butikk får du en opplevelse utenom det vanlige. Vi tilbyr et utstillingsrom med et bredt utvalg av kjøkken, bad og garderobeløsninger. Multiform kjøkken er moderne, innovative og minimalistiske i kombinasjon med høy funksjonalitet og kvalitet. Hvert kjøkken er unikt og laget fra bunnen av av våre autentiske snekkere. Våre kjøkken er håndlagde og skreddersydd etter dine behov. Alt er gjennomtenkt ned til minste detalj, både fra estetiske aspekter og fra et bærekraftssynspunkt. Ikke nøl med å booke et designmøte med oss ​​på Multiform i Malmö så hjelper vi deg med å skape ditt drømmekjøkken som kan brukes i generasjoner fremover.

Anna Albinsson

Eva-Lotta Rönndahl