Butikker / København

Form 45 / Sortoxideret stål er det design og snedkerkøkken fra Multiform, som har de skarpeste detaljer, da de 45 grader skal passe sammen på få millimeter. Dette giver samtidig et markant og minimalistisk design, som er et godt match sammen med øvrige naturmaterialer som marmor, granit, træ etc.

Det er kvalitet i særklasse og håndværksmæssigt en ren kærlighedserklæring til materialerne og ikke mindst de, der skal leve i det. Kom ind og oplev Multiforms store showroom centralt placeret i København og få rådgivning af faguddannede indretningsarkitekter og designere.

Grønningen 1
1270 København K

Tel: 3250 1021
lh@multiformcopenhagen.com

ÅBNINGSTIDER* /

Mandag – fredag
10.00 – 17.30

Lørdag
10.00 – 14.00

————————————————-

* Sommerferie lukket i uge:

Uge 29 | 15. – 21. juli
( hele ugen )

Uge 30 | 22. – 28. juli
( hele ugen )

Er tilbage igen, mandag den 29. juli

Bestill et møte

Få eksklusive oplevelser i Multiform København, hvor indretningsarkitekterne står klar til at vise dig et stort univers indenfor indretning af alle rum.

REFERENCER OG CASES

Kronen på værket
I dette ekstraordinære hjem er køkkenet kronen på værket. Messingkøkkenet står skarpt i det stilfulde hjem, som ellers er holdt i mørke farver.

/ Læs mere

Globetrotterens italiensk inspirerede boligdrøm
Den nye Charlottenlund ejendom rummer 5 boliger og  og er et fint eksempel på, hvordan selv et mindre og samtidig nybygget hjem formår at fortælle personlige historier.

/ Læs mere

Et hus med mørke toner og rolig elegance
Et hus med mørke toner og rolig elegance, hvor en særlig elegance er fanget i et eklektisk interiør, der skaber en gemmengående linje af brun, sort og grå.

/ Læs mere

REFERENCER OG CASES

Køkkener til eksklusive byhuse på privat ø
Eksklusive køkkener og garderober til 43 luksus-byhuse på den private ø Sivholm, der ligger midt i Københavns Sydhavn.

/ Læs mere

Rå Københavner-lejlighed i New Yorker stil
En lejlighed i Københavns Sydhavn med New Yorker loft stemning og rammer af mørk marmor, velour, læder og jern

/ Læs mere

Nybygget funkishjem med grønne linjer
Her har familien omgivet sig med velour, orientalsk nips og mørkt træ for at skabe personlighed i dens nye funkisvilla.

/ Læs mere

Lene Halse

Interior designer, CEO & Mdd
Mobil: 2448 0393
lh@multiformcopenhagen.com

Lotte Stæhr

Interior designer
Mobil: 2257 5822
ls@multiformcopenhagen.com

Kirsten Krøjer

Interior designer
Mobil: 4060 5307
Kk@multiformcopenhagen.com

 

Kristoffer Krog Fahlgren

Kim Christensen

Snedker

Szymon Gwizdak

Montør

Claus Fisher

Snedker

Mikael Holck

Snedkermester & Totalentreprenør

Dennis Vagtholm

Snedker

Simon Henriksen

Snedker

UTSTILLING SALG – UTVALGTE MODELLER MED UTSTILLINGSRABATT

Multiform København – Gaggenau induktionskogeplade

GAGGENAU induktionskogetop, serie 400, model CV282101, bredde 80cm

Multiform København – FORM 1 opbevarings / vitrineskab

Opbevarings skab/vitrineskab m. indvendig finer i røget eg. Form 1 røget eg, med massive kanter i røget eg og skuffer i massiv eg med fingertappede samlinger. Glashylder bag vitrinelåger.

VAKRE EKSKLUSIVE SNEKKER- OG DESIGNKJØKKEN I NORDISK KVALITET OG ELEGANSE MIDT I KØBENHAVN

Hos Multiform København skaper vi autentiske kjøkken med karakter i klassisk skandinavisk stil og med de beste spesielt utvalgte naturmaterialene. Vårt minimalistiske Form 2-kjøkken er blant våre mestselgende kjøkken, noe som er lett å forstå for et kjøkken med et så unikt og stilrent uttrykk. Dette er en ekte kjøkkenklassiker som aldri går av moten og som kan holde i generasjoner. Vårt prisvinnende Form 45-kjøkken i svartoksidert stål er et av våre nyeste tilskudd til klassisk kjøkkendesign. Her får du et spektakulært snekkerkjøkken i et markant og elegant design der kvalitet og håndverk står i høysetet.

 

VI SKAPER DET PERFEKTE KJØKKEN TIL DEG

Et kjøkken fra Multiform er alltid spesiallaget og skreddersydd for å passe til hver enkelt kundes behov, og derfor er ingen av våre kjøkken like. Vi tar oss god tid til å snakke med deg om hva du har av drømmer for kjøkkenet ditt, og hvilken hverdag det skal passe inn i. Er dere for eksempel en barnefamilie der kjøkkenet skal være basen og samlingsstedet i en travel hverdag? Eller er dere et par som setter pris på gastronomisk utfoldelse og samtale mens dere nyter et glass rødvin? Uansett situasjon og behov arbeider vi alltid dedikert for å finne den beste løsningen for akkurat deg. Vi lar oss ikke begrense av standarder og tenker gjerne utenfor boksen for å oppfylle kjøkkendrømmen din.

 

EN HELHETLIG TILNÆRMING TIL INNREDNING

Multiform Københavns spesialitet er å tenke helhetlig når vi designer unike rom for hver enkelt kunde. Vi tilbyr komplett innredning av både kjøkken, bad og garderober i form av gulv, veggfarge, belysning, kunst og interiør, og hjelper deg dermed med å få akkurat det uttrykket og den unike stilen du ønsker. Våre profesjonelle interiørarkitekter og designere har mange års erfaring med innredning og med det å skape unike rom som samtidig passer inn i boligens helhet. Vi kan hjelpe deg med alt fra fargevalg til belysningsplaner og boliginteriør.

PRODUKTER OG MATERIALER I SÆRKLASSE OG AV ENESTÅENDE KVALITET

Materialene til våre kjøkken er av høyeste kvalitet og blir spesielt utvalgt av snekkerne våre ned til minste detalj. I snekkerverkstedet vårt i Kibæk blir hvert kjøkken laget fra bunnen av på ekte autentisk snekkermaner og ut fra klassiske prinsipper som vitner om kjærlighet til og forståelse for materialene. Våre snekkere vet at hvert enkelt trestykke har sitt eget unike særpreg og karakter, og derfor blir alt av tre og finer håndsortert for å skape et best mulig resultat – hver gang. Ved å bygge alt fra bunnen av oppnår vi kvalitetskjøkken som har langt lengre levetid enn det du kan forvente av et kjøkken på lager. Samtidig tror vi at dedikasjonen og det grundige arbeidet som legges ned i hvert enkelt kjøkken skaper gjenklang og gir kundene noe å glede seg over hver dag. Alt vårt europeiske trevirke er selvfølgelig FSC-sertifisert, og lakken vår er miljøvennlig og vannbasert.

 

UNIKE DESIGNLØSNINGER FOR BAD OG GARDEROBER

Få samme følelse av eksklusivitet og slow living på badet og i garderoben som på Multiform-kjøkkenet. Vi tilbyr også stilige og tidløse kvalitetsløsninger til badet og garderoben krydret med flotte detaljer. Du kan velge mellom et utall av farger og materialer, slik at du kan skape ditt eget unike uttrykk som passer hjemme hos deg. Interiørarkitektene våre kan hjelpe deg med å leve ut visjonene dine, slik at du kan oppnå leverom som kombinerer estetikk og praktisk funksjon på en flott måte.

Gå på oppdagelsesferd her på nettsiden og la deg inspirere av de løsningene vi har laget for bad og garderober.

 

INTERNASJONAL LEVERING

På samme måte som vi er oppmerksomme på utenlandsk design og hvilke trender som rører seg i andre land, tilbyr vi også en mulighet til å bringe vår unike skandinaviske design ut i verden. Vi leverer internasjonalt og er klare til å ta alle utfordringer.