Forretningsprosjekter

Multiform er husets kompetente samarbeidspartner og en erfaren leverandør av kundetilpassede løsninger for kjøkken, vaskerom, bad og garderobe i utsøkt snekkerkvalitet. Våre produkter forsterker ganske enkelt byggets profil. Hos oss møter du dyktige fagfolk som har mange års erfaring innen rådgivning, prosjektledelse og gjennomføring av både store og små prosjekter.

Vi utgjør en stor og positiv forskjell når vi er med fra starten av på prosjektet ditt. På den måten kan vi bidra med verdifulle råd og sikre at vi får avklart og tilrettelagt alt som er viktig, på riktig tidspunkt. Forberedelse er viktig for å oppnå et best mulig resultat.

Individuelle løsninger

Vi designer alle køkkener til det enkelte projekt og har et stærkt projekt-partner-koncept til afvikling af kundetilvalg. Du får professionel rådgivning af vores arkitekter, indretningsarkitekter og designere, og vi sørger for, at løsningsforslagene bliver gjort konkrete gennem vores visualiseringsværktøjer. Resultatet er flotte illustrationer i 3D, der er et værdifuldt bidrag i dit salgsarbejde.

Levering i tide

Hos Multiform setter vi vår ære i å levere kvalitet til rett tid. Vi vet hvor viktig det er at huset ikke trenger å vente på kjøkken, bad eller garderober, som ofte er noe av det siste som monteres. Våre erfarne montører jobber profesjonelt og effektivt og er vant til korte frister. Når kjøkkenene er montert, arrangerer vi en formell avlevering der alle kjøkkenene blir nøye gjennomgått. Hvis det er feil eller mangler fikser vi dem raskt.

Profesjonell prosjektledelse sørger for at tidsrammen holdes

Vi sørger for dyktig prosjektledelse av prosjektleveranser – fra start til slutt. Målet vårt er at hele prosessen skal gå knirkefritt og holde seg innenfor avtalt tidsramme.

Vi vet at det er viktig for deg med ett kontaktpunkt. Vi har kompetente medarbeidere i de enkelte butikkene og har en sterk backup på hovedkontoret i Kibæk. Vi har lang erfaring med å lede prestisjefylte prosjekter.

Eksempler på forretningsprosjekter

Se eksempler på tidligere forretningsprosjekter nedenfor.

 

Snekkerhåndverk i særklasse

Med Multiform får du et prisbelønt, håndlaget snekkerkjøkken i tidløst design, utsøkte materialer og med gjennomtenkte detaljer. Klassisk tidløshet går aldri av moten, og den kompromissløse kvaliteten holder på tvers av generasjoner.

Skuffer

Vi håndlager alle skuffer på ekte snekkermaner. Alle skuffer leveres med sider i massiv, lakkert lønn eller eik med tradisjonelle svalhalesinkede skjøter.

Bunnen på skuffene er i 3 mm kompakt laminat, som er festet til en not på skuffsidene. Resultatet blir ikke bare vakre skuffer, men sterke skuffer som holder i generasjoner.

Skrog

Skapskrogene er bygget av solid melaminbelagt materiale på 19 mm. Kledningen bak er 8 mm og monteres i en not. Det sikrer ekstra stabilitet og lang levetid.

Finer

Våre finerspesialister jobber med både klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med nydelig gjennomgående åretegning. Som en ekstra service tar Multiform vare på et identisk lag planskåret finer i minst et år, i tilfelle det skulle bli en skade på for eksempel en skuff.

Når vi lager designklassikeren Form 1, oppnår vi det vakre, enhetlige uttrykket ved å legge den aller fineste finerkvaliteten utenpå det massive treet, som fra naturens side er forskjellig i farge og struktur.

Lakk

Multiforms lakkspesialister lakkerer overflatene for hånd med en sterk vannbasert lakk. Malte overflater avsluttes med en klar topplakk, slik at risikoen for riper og merker fra fx beltespennder minimeres.