Case / Form 6 / Rønde

Her er de rene hvite linjene integrert med vegger og tak og veves på denne måten sammen med husets arkitektur. Derfor oppleves ikke kjøkkenet som et innsatt element. Diskresjonen forsterkes av fargevalget eller rettere sagt fravalget av det.

De ydmyke matthvite flatene snakker et upretensiøst, men elegant språk som gir rom for et råere uttrykke på vegger og gulv. Det er et kjøkken som forener ultraminimalisme med ultrafunksjonalitet.

Spesifikasjoner

Materialer /

Hvit og corian

Design /

Form 6

Merk at de karakteristiske Form 6-avstandsprofillistene er gjennomgående og spenner over flere elementer for å unngå synlige skrogskjøter. Samspillet mellom de skarpe tynne og brede linjene skaper en flott grafisk stil.

Den modulære høyskapveggen er valgt i Form 6 på grunn av sine vertikale, helintegrerte avstandsprofillister, som fremhever rytmen og understreker det strukturelle spillet, slik at alle høyskapselementene blir en selvstendig del av huset.

 

 

Den polarhvite matte overflaten er ekstra slitesterk pga. den tykke polyesterlakken som dessuten føles behagelig å ta på. De polarhvite elementene egner seg derfor svært godt for innbygging i rom der slitestyrke og taktilitet er en prioritet.