Case / Form 6 / Struer

På dette kjøkkenet opprettholdes en unik balanse gjennom en interessante kontrast. De tydelige åremønstrene på de gjennomgående frontene i planskåret amerikansk valnøtt tilfører en dramatikk og fungerer som en god kontrast til stålbenkeplatens ro.

Træets varme udfordres af stålets kølighed, og farver udfordres af komplementærfarver. Det moderne køkken er i sig selv et modspil til husets klassiske arv og tilfører
på den måde aktualitet til hele hjemmet.

Specifikationer

Materialer /

Valnøtt og stål

Design /

Form 6

Valnøtt er enhver snekkers drømmetresort og har alltid vært en essensiell del av Multiforms faste materialsortiment. Valnøttreets forfinede uttrykk har de siste årene opplevd en oppblomstring i takt med tidens økte interesse for dansk møbelkunst fra det 1900-tallet, da de ofte brukte tresorten. Derfor passer tresorten så godt til alle de kjente danske møbel- og designklassikerne.

 

 

Vårt finerverksted tilpasser åremønsteret og uttrykket i forhold til skuffefrontenes enkelte dimensjoner og hele kjøkkenets lengde, slik at alle detaljer går perfekt opp i en helhet. De massive gripekantene er innebygd i frontene som en integrert del av designuttrykket.