Case / Form 45 / Reykjavik

Der vi vanligvis introduserer tre for å skape varme i et miljø som domineres av harde materialer som for eksempel stål, gjør vi stikk motsatt på dette kjøkkenet. Her tilfører det svartoksiderte stålet varme og stofflighet til planskåret europeisk eik, som i denne konteksten fremstår kjølig.

Stålet skaper kontraster som trekker det nordiske uttrykket i en mer internasjonal retning. Den følelsen forsterkes av høyskapveggen, som med en spennende tredeling skaper individuelle nisjer med ulike funksjoner.

Våre overflater i svart oksidert stål er av ekstremt høy kvalitet og har en unik finish som endrer seg elegant. Det særpregede stålet har et kosmisk uttrykk med sin unike overflatebehandling, omhyggelig bøyde kanter og spesialsveisede hjørner.

Vi kan tilpasse, bygge opp, kle og innrede alle skapene våre med et svært omfattende utvalg av vakre tresorter, farger, metaller og spesialoverflater med ekstra slitestyrke og matt glans. Dermed kan vi persontilpasse designen etter selv de mest kresne ønsker og funksjoner.

Spesifikasjoner

Materialer /

Svartoksideret stål, glødestål, eik og svart eik

Design /

Carsten Michelsen, 1997

“Et kjøkken handler ikke bare om det praktiske og funksjonelle. Det handler også om daglig nytelse.”

Carsten Michelsen, Designer