Case / Form 6 / Aabybro

Det er de tydelige avgrensningene som kjennetegner dette kjøkkenet. Rommets dimensjoner inviterer til større møbler som til tross for mørke toner aldri blir for dominerende, da kjøkkenet er bevart i rolige forløp og konsekvente linjer.

Kjøkkenets mørke toner skaper dessuten en naturlig forbindelse mellom de lyse veggene og det mørke gulvet. Farge- og materialvalget bidrar dessuten til å forene rommets rå kvaliteter med kjøkkenets eleganse, og benkeplaten i massiv, lys eik tilfører varme, og bidrar til å skape balanse.

Spesifikasjoner

Materialer /

Mørkegrå og eik

Design /

Form 6

”Det var viktig for meg at kjøkkenet ble mer enn ‘bare’ et kjøkken, men en integrert del av huset. Kjøkken-allrommet er et rom med god takhøyde, og det har åpen forbindelse med resten av huset – herfra er det ikke langt til noe.»

Elsebeth

Vi kan male i alle NCS- og RAL-farger. Mørkegrå NCS er bare én av tusenvis av muligheter. Vi kan male i samtlige NCS og RAL-farver. Mørkegrå malet NCS er blot én af de flere tusinde muligheder.

Individualitet, sanselighet og tolkning av rommets helhet til minste lille innredningsdetalj er noe av det viktigste for våre profesjonelle designere og arkitekter.