Mørkegråt Form 6 designkøkken i arkitekttegnet landejendom.

Form 6 – skreddersydd kjøkken med karakter

Form 6 er selve symbolet på enkelhet, og en lek med asymmetri for å understreke det minimalistiske designet. Her forenes tradisjonene for stolt snekkerhåndverk med moderne design. Vi hyller de brutte linjene fordi det på en og samme tid både er nyskapende og klassisk.

Designet er bygget opp rundt synlige mellomlister, som fungerer som grep. Det er enkelt, og det er vakkert – det er visuell perfeksjon.

Vi kan tilby deg mange tresorter og overflater, slik at du kan lage individuelle løsninger som matcher arkitekturen i boligen din. Hos Multiform tenker vi ikke på kjøkkendesign som noe eget. I dag er kjøkkenet hjertet i boligen, og det handler derfor om å integrere kjøkkenet fullt ut med resten av boligens univers.

«Med Form 6 viderefører vi de stolte tradisjonene for å forene solid snekkerhåndverk med moderne design.»

Dorte Brandt,
Designer

Moderne landliv

Bli med inn i landeiendommen til Elsebeth og Jens i Nordjylland. Paret har valgt et snekkerkjøkken fra Multiform, som fungerer som et møbel i den arkitektdesignede landeiendom med en unik utsikt og opplevelse av jordene på gården.
Les mer …

Landejendommen i Nordjylland er tegnet af arkitekterne N+P Arkitektur

Nytt skreddersydd kjøkken i den gamle patrisiervillaen

Patrisiervillaen i Hunderup-distriktet i Odense har en unik beliggenhet rett ved Odense ZOOs savanneområde, der sjiraffer og sebraer beiter rett på andre siden av gjerdet nederst i hagen. Bli med inn i boligen, der moderne design kombineres med organiske materialer, tekstiler og nyanser av brunt, grått og rosa.
Les mer …

Den gamle patricervilla i Odense har fået et nyt Form 6 designkøkken fra Multiform

Inspirasjon til skreddersydd kjøkken

Rekkehusene i Kartoffelrækkerne ligger på rekke og rad, med spisse gavler og gotisk inspirert arkitektur. Bli med inn i boligen, som er innredet med et helhvitt Form 6-kjøkken. Opplev patriciervillaen i Hunderup-området i Odense, med utsikt til sebraer og sjiraffer, og bli med inn på det gamle skipsverftet, The Old Yard, som ligger helt ytterst på havnen i Aalborg.

Kompromissløs kvalitet

Vi bruker kun kompromissløse materialer, valgt ut og behandlet av eksperter. Våre finerspesialister jobber med både klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med gjennomgående åretegning i Form 6-serien.

Tre

Svart eik

Farget eik

Eik

Valnøtt

Røkt eik

Lønnetre

Malt

Multiforms lakkspesialister lakkerer overflatene for hånd med markedets sterkeste lakk, som avsluttes med en klar topplakk slik at risikoen for riper og merker fra f.eks. beltespenner minimeres. I Form 6 får du velge almindelig glans 25 og høyglans.

Svart

Mørk grå

Antrasitt

Grafitt

Pastell grå

Kritt hvit

Polar hvit

Off-white

Kit

St. Pauls Blue

Mol

Fenix laminat

En ny revolutionerende overflade baseret på nano-teknologi. Med sin matte overflade er der en lav grad af refleksion, overfladen er afvisende overfor aftryk af fedtede fingre og har en lækker soft touch overflade.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Spesifikasjoner

OM Med Form 6 viderefører vi de stolte tradisjonene for å forene solid snekkerhåndverk med moderne design. Vi hyller den vakre asymmetrien og leken med brutte linjer på kjøkkenet.
MATERIALER Finer: Kvartskåret
Svart eik, røkt eik, sprukket eik, brent ebano, malt polarhvit, malt høyglans og malt halvblank 25.
DESIGN Dorte Brandt, 2009

Finn ut mer om løsningene våre og la deg inspirere av en erfaren arkitekt.