Håndlagde skuffer

Jeg er stolt over å lage skuffer i håndverksmessig kvalitet som jeg vet at kundene kan glede seg over hver dag i mange år.

Alle kjøkkenskuffer fra Multiform håndlages etter klassiske snekkerprinsipper på verkstedet i Kibæk – i kompromissløs kvalitet og med stor kjærlighet til håndverket og materialene. Multiforms snekkere freser ut såkalte svalehaler i hver ende av de solide skuffesidene, slik at sidene kan sammenføyes presist med sterke og vakre skjøter som føles silkemyke under fingerspissene.

Jeg håndsorterer alltid treverket før jeg lager en skuff. Det handler både om farger og hvordan det enkelte trestykket oppfører seg.

Håndlaget luksus
i hverdagen

Lønn har tradisjonelt vært det mest brukte materialet til kjøkkenskuffer siden det ikke avgir smak til maten du oppbevarer i skuffene.

Treet til kjøkkenskuffene fra Multiform kommer fra et lite, familiedrevet sagbruk i Østerrike og blir utelukkende felt i Europa. For å få den lyseste fargen og mest ensartede strukturen blir lønnetrærne kun felt i løpet av noen få uker hvert år, etter en lengre periode med frost.

Sagbruket har levert materialer og håndverk i aller høyeste kvalitet gjennom tre generasjoner, og gleden og stoltheten de føler over produktet de produserer er ikke til å ta feil av. Når sagbrukets tradisjonelle metoder møter moderne produksjonsprosesser, oppstår det helt unike muligheter for å skape ekte kvalitet.

Som en nyhet fås Multiforms håndlagde skuffer nå også i eik og sortbeiset eik i samme enkle, klassiske formspråk og samme kompromissløse kvalitet.

Skuffebunnen lages i 3 mm pastellgrått eller sort kompaktlaminat, som er festet i en not i skuffesidene. Mer solid kan det ikke bli.

Tre
Når jeg velger finer, går det fra den mørkeste nyansen til venstre over mot den lyse. Det er min signatur.
Günther Wesemann,
Multiforms finérspesialist

Gleden ligger i
de fullkomne detaljene

Våre spesialister velger kun ut den fineren som passer til akkurat ditt kjøkken. Det gir det enkelte kjøkken et personlig og spesielt preg - håndverkerens engasjement bygges inn i ditt kjøkken. Du får et unikt finerbilde og individuelt uttrykk som ingen andre har.

For oss teller hver eneste detalj. Et Multiform-kjøkken er håndlaget etter tradisjonelle prinsipper og med forståelse for hvordan de enkelte materialene brukes på best mulig måte. Resultatet er kompromissløs kvalitet.

Våre finerspesialister arbeider både med klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med gjennomgående åremønster.

Når vi lager designklassikeren Form 1, skaper vi et vakkert, ensartet uttrykk ved å legge den aller fineste finerkvaliteten utenpå det solide treverket. En detalj som stiller ultimate krav til håndverket og det nøye utvalgte, kvartskårne finermaterialet.

Multiform er én av kun noen få danske kjøkkenprodusenter som kan levere kjøkkenet ditt med planskåret finer med et vakkert, sammenhengende åremønster.

Som en ekstra service lagrer Multiform et ekstra lag finer i minimum ett år, i tilfelle det skulle oppstå en skade på f.eks. en skuff. På den måten kan vi gjenskape et helt identisk finerbilde på en ny skuffefront eller skapdør, hvis uhellet skulle være ute.

Håndverk

Danish traditions
World class execution

Bestill et møte
Finn butikk

Finn en Multiform-butikk nær deg