Av tradisjon ett skritt foran

Gaggenau er ledende innenfor teknologi til damptilberedning og sunn matlaging, og kombinasjonen av Gaggenaus nye vakuum-skuffe og unike kombi-/damp-ovner i ovnsserien 400 danner det perfekte utgangspunktet for lekker og skånsom tilbereding av sauser.

Gastronomi og gode råvarer

I samarbeid med Gaggenau, Miele, Neff og Siemens veileder vi deg når det gjelder valg av hvitevarer og profesjonelle teknikker til den gode kaffen, den dampede fisken og den skånsomme tilberedingen av sauser. Med utgangspunkt i funksjon, materialer og estetikk gir vi deg også faglig sparring og gode råd om valg av kjøkkenvifter. Når kjøkkenet er et sted for både matlaging og hyggelige samvær blir det stadig viktigere å ha en god ventilasjon.

333 years in the making

I 1683, dypt inne i Schwarzwald, kunne man høre nye lyder. Lyden av flammenes buldring og hammernes banking mot smeltende metall. Æraen med industrielt håndverk kom som et hammerslag, og det ble starten på den tyske ingeniørvitenskapen.

Unikt og håndlaget

Hos Mølballe sliper, pusser og overflatebehandler erfarne håndverkere bordplaten din med håndkraft. Mølballe fremstiller unike bordplater med en eksklusiv finish til kunder, hvor kvalitet, håndverk og estetikk er viktige faktorer.

Multiform tilbyr også bordplater fra DFI-Geisler, som er Europas ledende leverandør av bordplater til kjøkken, bad og bolig og helstøpte vasker og bordplater fra Kuma.

An extraordinary
water tap

Lot virker skulpturelt. Et meget arkitektonisk armatur, diskrèt og nettopp derfor slående i uttrykket. Siden 1950 har Dornbracht stått for fremstilling av eksklusive designarmaturer til kjøkken og bad, og står for sublim produktkvalitet, avansert produksjon og banebrytende design som har vunnet flere internasjonale priser.

Dornbracht, Vola
og Quooker

Siden 1968 har Vola produsert vannkraner og armaturer i et tidløst, skandinavisk design i samarbeid med anerkjente designere som f.eks. Arne Jacobsen.

Den kokende vannkranen fra Quooker fikser den raske koppen med kaffe, skolder skjærebrettet og blancherer enkelt grønnsakene.

We design to shape light

I 1924 skapte Poul Henningsen sin banebrytende Paris-lampe for Louis Poulsen, og måten å designe på for å forme lys kan spores direkte tilbake til hans syn på dualitetene innenfor design og lys. Louis Poulsen ble grunnlagt i 1874 og er rotfestet i den skandinaviske designtradisjonen, hvor form følger funksjon. I tett samarbeid med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etablert seg som en av de viktigste globale utbydere av arkitektonisk og dekorativ belysning.

På bakgrunn av vår kunnskap og erfaring med arkitektur, romforståelse og boligtrender kan vi også veilede deg angående belysningen i boligen din. En veiledning som resulterer i at du får en unik løsning som går opp i en høyere enhet med boligen din.

Velg butikk