Form 45

Våre klassiske og ikoniske Form 1-kjøkken har i årenes løp inspirert oss til å skape en rekke nye designserier. Den nyeste er Form 45 – en moderne klassiker som ble introdusert for første gang på den prestisjefylte Biennale Interiuer 2016 i Belgia. Form 45 har alt det som et Multiform-kjøkken krever: Materialer av høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer. Ut fra visjonen om å skape en svevende kjøkkenøy, er alle kanter skråskåret i en 45-graders vinkel – en løsning som skaper følelsen av en streng, svevende monolitt i rommet. Kjøkkenets elegante sentrum.

«Multiform vil vi skape rom med spennende og tidløse materialer som har en wow-effekt ved første blikk, og som samtidig varer evig.»

Henrik Witt,
Designsjef

Rene linjer i verdensklasse

For andre år på rad vant Multiform i 2018 den prestisjetunge internasjonale designprisen, Archiproducts Design Award, med et Form 45-kjøkken i svartoksidert stål, som juryen fremhevet på grunn av sitt moderne uttrykk. Kjøkkenet ble bedømt sammen med 600 andre produkter, av en jury som består av 40 av verdenes ledende internasjonale arkitektfirmaer og designere.

I 2017 mottok vi designprisen for Form 45-kjøkkenet i messing. Med nyheten i svartoksidert stål, har vi laget et minimalistisk kjøkken i en råere stil – et stykke hverdagsarkitektur der øynene finner ro i de rene linjer og fullendte detaljer.

Fra et gammelt bakgårdshus til moderne drømmehus

Det var et hull i taket på det gamle bakgårdshuset fra 1930-tallet, og bakgården var kjent som en av byens skumle adresser. Det store monsteret av et bakgårdshus hadde stått tomt siden slutten av 00-tallet, da arkitekten Jesper Therkildsen og kona Karin overtok det og skapte et drømmehus med skreddersydde luksusløsninger.
Les mer …

Med plass til både pizzadeig og diskret arkitektur

Den 4,8 meter lange kjøkkenøya er laget av svart eik med en kontinuerlig årestruktur og en bordplate i svart Corian i det prisbelønte Form 45-designet. Kjøkkenøya, den sorte høye skapveggen i Form 2 og de håndlagde skuffene i svart eik har en undervurdert estetisk kvalitet.
Les mer …

Prisbelønnet kjøkken i kompromissløs kvalitet

Vi anvender udelukkende materialer i kompromisløs kvalitet, udvalgt og behandlet af eksperter.

Tre

Eik

Svart eik

Farget eik

Valnøtt

Røkt eik

Lønnetre

Metall

Stål

Curlet stål

Messing

Svart oksidert stål

Fenix laminat

En ny revolutionerende overflade baseret på nano-teknologi. Med sin matte overflade er der en lav grad af refleksion, overfladen er afvisende overfor aftryk af fedtede fingre og har en lækker soft touch overflade.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Spesifikasjoner

OM Form 45, som Henrik Witt designet i 2014, markerer den mest eksklusive løsningen innen moderne skandinavisk kjøkkendesign noensinne.
I tillegg til en unik kombinasjon av materialer av høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer, er det de unike detaljene som plasserer Form 45 i en klasse for seg. Alle kanter er skråskåret i 45-graders vinkel. Det skaper en følelse av å ha en svevende kjøkkenøy, som sammen med elegante pocket doors gjør kjøkkenet ditt åpent, strengt og enkelt. Form 45 føyer en ny klassiker til samlingen og endrer forutsetningen for hva et kjøkken kan være. Det strømlinjeformede designet kan også fås i utgaver som passer perfekt til resten av hjemmet ditt, og gir deg et helhetlig stiluttrykk.
MATERIALER Finer: Planskåret
Eik, svart eik, valnøtt, stål og messing
DESIGN Henrik Witt, 2014

Finn ut mer om løsningene våre og la deg inspirere av en erfaren arkitekt.