Form 45

En ny klassiker

Våre klassiske og ikoniske Form 1-kjøkken har i årenes løp inspirert oss til å skape en rekke nye designserier. Den nyeste er Form 45 – en moderne klassiker som ble introdusert for første gang på den prestisjefylte Biennale Interiuer 2016 i Belgia. Form 45 har alt det som et Multiform-kjøkken krever: Materialer av høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer. Ut fra visjonen om å skape en svevende kjøkkenøy, er alle kanter skråskåret i en 45-graders vinkel – en løsning som skaper følelsen av en streng, svevende monolitt i rommet. Kjøkkenets elegante sentrum.

Multiform vinner internasjonal designpris

For andre år på rad vant Multiform i 2018 den prestisjetunge internasjonale designprisen, Archiproducts Design Award, med et Form 45-kjøkken i svartoksidert stål, som juryen fremhevet på grunn av sitt moderne uttrykk. Kjøkkenet ble bedømt sammen med 600 andre produkter, av en jury som består av 40 av verdenes ledende internasjonale arkitektfirmaer og designere.

I 2017 mottok vi designprisen for Form 45-kjøkkenet i messing. Med nyheten i svartoksidert stål, har vi laget et minimalistisk kjøkken i en råere stil – et stykke hverdagsarkitektur der øynene finner ro i de rene linjer og fullendte detaljer.

Bli inspirert

Bli inspirert og la våre dyktige arkitekter, designere og interiørarkitekter hjelpe deg med å skape vakre og funksjonelle leverom som er i harmoni med hjemmet ditt, livet ditt og smaken din.
“Multiform vil vi skape rom med spennende og tidløse materialer som har en wow-effekt ved første blikk, og som samtidig varer evig.”

Marianne Dahl,
Produktsjef

Fra gammelt baghus til moderne drømmehus

Der var hul i taget i det gamle baghus fra 1930’erne, og baggården var kendt som en af byens skumle adresser. Det store skrummel af et baghus havde stået tomt siden slutningen af 00’erne, da arkitekt Jesper Therkildsen og hans kone Karin overtog det og skabte et drømmehus med skræddersyede luksusløsninger. Klik på billedet og kom med indenfor i drømmeboligen.

Prisbelønnet køkken i kompromisløs kvalitet

Vi anvender udelukkende materialer i kompromisløs kvalitet, udvalgt og behandlet af eksperter.

Tre

Lønn

Valnøtt

Svartbeiset eik

Fargebeiset eik

Hvitbeiset eik

Hvit pigmentert eik

Naturlig eik

Røkt eik

Metall

Antikk messing

Svart oksidert stål

Messing

Stål

Fenix laminat

En ny revolutionerende overflade baseret på nano-teknologi. Med sin matte overflade er der en lav grad af refleksion, overfladen er afvisende overfor aftryk af fedtede fingre og har en lækker soft touch overflade.

Beige Luxor

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Antrim

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Londra

Nero Ingo

Spesifikasjoner

OM Form 45, som Henrik Witt designet i 2014, markerer den mest eksklusive løsningen innen moderne skandinavisk kjøkkendesign noensinne.
I tillegg til en unik kombinasjon av materialer av høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer, er det de unike detaljene som plasserer Form 45 i en klasse for seg. Alle kanter er skråskåret i 45-graders vinkel. Det skaper en følelse av å ha en svevende kjøkkenøy, som sammen med elegante pocket doors gjør kjøkkenet ditt åpent, strengt og enkelt. Form 45 føyer en ny klassiker til samlingen og endrer forutsetningen for hva et kjøkken kan være. Det strømlinjeformede designet kan også fås i utgaver som passer perfekt til resten av hjemmet ditt, og gir deg et helhetlig stiluttrykk.
MATERIALER Finer: Planskåret
Lønn, eik, svartbeiset eik, valnøtt, stål og messing
DESIGN Henrik Witt, 2014

Finn ut mer om løsningene våre og la deg inspirere av en erfaren arkitekt.

BESTILL ET MØTE