Form 2 – et rendyrket minimalistisk kjøkken

Form 2 er et rendyrket minimalistisk kjøkken. Det er minimalisme når det er på sitt vakreste og setter dagsorden for ettertiden. Da Carsten Michelsen tegnet Form 2 i 1997 var det ut fra et ønske om å designe et ekte minimalistisk kjøkken. Han definerte med Form 2 hvordan et vakkert og stilrent kjøkken kan komplettere den stilrene boligen.

Form 2 er for lengst blitt en klassiker som treffer tidsnerven. En tid hvor mange dyrker det klassiske og tidløse som varer i generasjoner. Helt i tråd med den bærekraftige tankegangen.

Det rene uttrykket ved Form 2 understrekes av det tidløse designet. Hvis du velger Form 2 i en av mange tresorter, bidrar de vakre, sammenhengende åretegningene til roen og de rene linjene. Form 2 kan fremstilles med flere forskjellige overflater, bl.a. eksklusive metalloverflater. Kanskje velger du å få fremstilt en kjøkkenøy eller en skapseksjon i messing eller stål? Metalloverflater understreker et unikt, minimalistisk uttrykk på kjøkkenet.

«Et kjøkken handler ikke bare om det praktiske og funksjonelle. Det handler også om daglig nytelse.»

Carsten Michelsen,
Designer

Minimalistisk havutsikt

«Vi gikk for et enkelt kjøkken som samtidig har særpreg nok til å være et møbel i rommet», sier arkitektparet, som har bygget et minimalistisk hus i betong helt inntil Flensburgfjorden. Valget falt på Form 2-kjøkkenet fra Multiform i svart, som ser flott ut mot husets betongvegger og gulv i eiketre.
Les mer …

Et minimalistisk kjøkken, der ikke tar oppmerksomheten fra utsikten til Flensborg Fjord

Minimalistisk enkelhet i klassiske rammer

Den fredede eiendommen hadde i 50 år blitt brukt til kontorer, og det tok fire år med restaurering å skape den klassiske rammen for en moderne familie. Familien har innredet med et spesialdesignet Form 2-snekkerkjøkken og ikoniske danske møbelklassikere, som skaper en nesten minimalistisk enkelhet og kontrast til husets originale detaljer.
Les mer …

Kjøkkenet ditt er et leverom

Kjøkkenet ditt er ikke bare et kjøkken – det er et leverom. Et rom som er skapt spesielt for deg og familien din. Der dere kan nyte livet med hverandre og gjestene deres. Vi spesialiserer oss på å designe åpne kjøkken med elegante pocket doors, som gjør det mulig å stenge av inn til kjøkkenet når du er ferdig med å bruke det. På et øyeblikk forvandles kjøkkenet ditt til ikonisk møbeldesign. To veldig forskjellige romfølelser fra ett design. To veldig forskjellige romfølelser fra ett design.

Bli inspirert

Bli med i inn i den tidligere psykologiske klinikken i utkanten av København, som er forvandlet til et hjem med mye rom for å leve, vakre arkitektoniske detaljer og et svart kjøkken som har et markant uttrykk, samtidig som det også er nedtonet. Bli med til Odense og den unike boligen med et sjarmerende kjøkken i grå og marmor. Og opplev det arkitekttegnede huset ved innsjøen med et minimalistisk kjøkken i rustfritt stål.


Minimalistisk kjøkken i kompromissløs kvalitet

Vi bruker kun kompromissløse materialer, valgt ut og behandlet av eksperter. Våre finerspesialister jobber med både klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med gjennomgående åretegning i Form 2-serien.


Tre

Eik

Svart eik

Farget eik

Valnøtt

Røkt eik

Lønnetre

Malt

Multiforms lakkspesialister håndmaler overflatene med markedets sterkeste lakk, som er ferdig med en klar toppstrøk, slik at du minimerer risikoen for riper og merker fra f.eks beltespenner. I skjema 2 kan du velge mellom både glans 25 og høyglans.

Svart

Mørk grå

Antrasitt

Grafitt

Pastell grå

Kritt hvit

Polar hvit

Off-white

Kit

St. Pauls Blue

Mol

Laminat

Høytrykkslaminat produseres av impregnert papir i lag der presses til en plate under trykk og varme. Høytrykkslaminat har en rekke gode egenskaper som god stabilitet, høy motstandsdyktighet mot støt, slitasje, damp og vann.

Kritt hvit

Off-white

Pastell grå

Antrasitt

Grafitt

Svart

Fenix laminat

En ny revolusjonerende overflate basert på nano-teknologi. Med sin matte overflate er der en lav grad af refleksjon, overflaten er avvisende for fingeravtrykk og har en myk overflate.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Metall

Stål

Curlet stål

Messing

Svart oksidert stål

Spesifikasjoner

OM Carsten Michelsen designet i 1997 Form 2 ut fra en visjon om å skape et enkelt og minimalistisk kjøkken – lenge før minimalismen ble oppfunnet som begrep. Formen er ny. Kvaliteten og verdiene er de kjente fra Multiforms klassiske Form 1-kjøkkenet.
MATERIALER Finer: Planskåret eller kvartskåret
Form 2 VG/VK: Lønn, eik, svart eik, valnøtt, røkt eik, laminat med trekant, malt høyglans og halvblank 25
Form 2 LK: Svartbeiset eik, laminat med trekant, Fenix med trekant, malt høyglans, halvblank 25, stål og mes
DESIGN Carsten Michelsen, 1997

Finn ut mer om løsningene våre og la deg inspirere av en erfaren arkitekt.