Bad, garderobe og walk-in

Den unike kombinasjonen av ideell funksjon og tidløs estetikk finnes ikke bare i designløsninger for kjøkkenet ditt. Langt i fra. Multiform tilbyr elegante kvalitetsløsninger for hele hjemmet og gjør det mulig å skape en sammenhengende stil og helt nye romfølelser. Alle elementene skreddersys til deg. Du kan kombinere farger, materialer og tresorter for å skape et uttrykk som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Med Multiform får du muligheten til å forandre hjemmet ditt på en måte du ikke trodde var mulig.

Få inspirasjon til bad og garderobe

I en ramme av mørk marmor, velur, lær og jern, bor ekteparet Susse og Frederik Mortensen i en leilighet i Københavns Sydhavn. Badet er innredet med svart eik og marmor. I Herning ble badet en hule i svart og hvitt. Bli med inn og opplev stemningen.

«Vi lager unike hjem som danner den perfekte rammen for livet ditt – hver eneste dag.»

Carsten Michelsen,
Designer

24 kvadratmeter til ren avslapning

Hvem drømmer ikke om 24 kvadratmeter med plass til nytelse og velvære? Arkitektens eget bad er innredet med designklassikeren Form 1 i eik. Klikk på bildet og se det nydelige badet.

Se arkitektens bad og garderobe i den tidligere lagerbygning

Farger og materialer

Tre

Eik

Svartbeiset eik

Fargebeiset eik

Røkt eik

Rustikk eik

Lønn

Valnøtt

Burned Ebano

Malt

Svart

Mørk grå

Antrazitgrå

Grafitt

Pastell grå

Kritt hvit

Polar hvit

Off-white

Kit

St. Pauls Blue

Mol

Laminat

Kritt hvit

Off-white

Beige

Pastell grå

Antrazitgrå

Grafitt

Svart

Fenix laminat

En ny revolusjonerende overflate basert på nano-teknologi. Med sin matte overflate er der en lav grad af refleksjon, overflaten er avvisende for fingeravtrykk og har en myk overflate.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Metall

Stål

Curlet stål

Messing

Svart oksidert stål

Vi har ovenfor vist eksempler på noen av de løsningene vi har laget for hjemmets øvrige rom. Vi opplever at et sammenhengende hjem, der materialer og overflater går igjen på kjøkken, bad og garderobe, skaper en rolig ramme, som lett kan få nye uttrykk gjennom små grep i innredningen.

Hvis du vil høre mer om mulighetene for å skape en sammenheng i hjemmet med kreative, funksjonelle og estetiske løsninger, kan du avtale et møte i en av våre butikker, der dedikerte fagpersoner står klare til å gi deg gode råd.

Finn ut mer om løsningene våre til bad og garderobe og la deg inspirere av en erfaren arkitekt.