Bettina og Søren Staunsgaards villa i Hunderup-distriktet i Odense har en unik beliggenhet rett ved Odense ZOOs savanneområde, der sjiraffer, sebraer og andre dyr beiter rett på andre siden av gjerdet nederst i hagen.

Hunderup-området er et av Odenses mest attraktive boligområder. Området oppstod på slutten av 1800-tallet, da byen vokste på grunn av industrialiseringen, og mange av de velstående familiene forlot den indre delen av byen og bygde nye store patriciervillaer i Hunderup. Området byr på mange spennende luksuriøse eiendommer fra begynnelsen av 1900-tallet, der det var fokus på kvalitet og arkitektonisk vakre løsninger.

Paret kjøpte boligen i april 2015 og brukte et år på utbygging og en grundig renovering. Bettina er ikke for et skarpt grafisk design i svart og hvitt, men kombinerer moderne design med organiske materialer, tekstiler og nyanser av brunt, grått og rosa. De vakre spanske stolene i patinert kjerneskinn, designet av Børge Mogensen, passer flott inn i helheten. Stolene stammer fra Sørens barndomshjem. I hele huset er det dørhåndtak i solid polert messing, designet av arkitektene Benedicte & Poul Erik Find fra Hindevadgaard Design.

I villaen på Langelinie anbefalte Rikke Berg å kombinere Multiforms vegghengte underskap fra Form 6 med høyskap fra Form 2 og Corian-benkeplater, Quooker-armatur og avfallskvern. Knappen til avfallskvernen har Bettina fått bygget inn under vasken for å skape et rent og estetisk uttrykk på kjøkkenet. Badene ble innredet med Form 6. I gangen er det montert hvite skap med vakre håndlagde grep i storfehorn.

Den gamle patriciervilla fik nyt køkken og gulve i massivt douglas gran

Sans for helhet og detaljer

Rikke Berg, innehaver av Multiform i Odense, har over 25 års erfaring med innredning og design av vakre hjem. Rikke har gitt råd til familien om innredningen av husets kjøkken og to bad, som er innredet med Multiform.

“Når jeg blir bedt om å gi råd om nye kjøkken og bad, ser jeg på hele hjemmet fordi det er så viktig at det er sammenheng og harmoni mellom rommene og innredningen. Jeg kan gi råd innen hele paletten, alt fra tregulv til fliser, lamper, hvitevarer og gardiner,» sier Rikke Berg.

Den gamle patriciervilla blev indrettet med både nyt køkken og nye badeværelser i Form 6 fra Multiform

Bettina og Søren hadde også Multiform i sitt forrige hus, og Bettina elsker de håndlagde skuffene i massiv lønn. «Multiform appellerer til familier som ønsker å investere i kvalitet og design som varer i flere generasjoner. Det er familier som setter pris på et kjøkken laget spesielt for dem og på håndverk og flotte detaljer som treskuffene våre, som er håndlaget på Multiforms snekkerverksted i Vestjylland», sier Bettina Staunsgaard.