Multiform skal levere det prisbelønnede kjøkkenet, Form 45 i svartoksidert stål, til det eksklusive bygget, Tuborg Strandeng, i Hellerup

Når boligene i Tuborg Strandeng er ferdige i januar 2022, vil flere av de eksklusive leilighetene være utstyrt med kjøkkenet Form 45 i svartoksidert stål. Dette er resultatet av at den danske kjøkkenleverandøren Multiform er valgt ut som en av leverandørene for det spektakulære boligprosjektet, med fem kysthus, ved innseilingen til Tuborg havn.

Multiforms prisbelønnede køkken i sortoxideret stål udvalgt til Tuborg Strandeng i Hellerup

Nordisk og industriell stil med referanse til områdets historie

Kysthusene med de 167 leilighetene er designet av de internasjonalt anerkjente arkitektene Lundgaard & Tranberg Arkitekter, som har skapt fem skulpturelle eiendommer som bokstavelig talt er plassert på kanten av kysten. Sammen med entreprenøren NCC har Lundberg & Tranberg skapt fire forskjellige designlinjer som harmonerer med arkitekturen. Det er Classic House, Nordic House, Beach House og Studio House, som skal inneholde Multiforms Form 45-kjøkken i svartoksidert stål.

Stilen i Studio Houses designlinje stammer fra boligens urbane beliggenhet og områdets tidligere funksjon som industriområde. Materialene er rå og moderne og skaper, på samme tid, både et urbant uttrykk og en hjemmekoselig følelse

Her er Form 45s stramme, klassiske design med rene linjer i svartoksidert stål helt perfekt. Det er et minimalistisk kjøkken i en nordisk rå og industriell stil, der nesten alt er i svart Alt fra eiketrekorpusen, eiketreskuffene og innredningen til vasken og benkeplaten er i det unike glødestålet. Det er enkelt og effektfullt på samme tid, og skaper en relasjon til den gang da Tuborg havn ble brukt som industrihavn.

«Det sortoksiderte stålet har veldig fine i sveiseskjøter, og er utrolig flott laget. Her er det virkelig lagt vekt på detaljene, og det ligger nøye utført håndverk bak jobben,» sier Lene Halse Hornemann, innehaver av Multiform Copenhagen, som skal levere kjøkkenet.

Multiform skal levere prisbelønnet køkken til det eksklusive byggeri Tuborg Strandeng i Hellerup

Prisbelønnet design

I samarbeid med Multiform stod Lene Halse Hornemann bak designet av Form 45 i svartoksidert stål, som i 2018 vant den prestisjetunge europeiske designprisen, Archiproducts Design Awards, og hun gleder seg til å samarbeide om Tuborg Strandeng.

«Det er en stor glede å få jobbe sammen med et så profesjonelt designkontor, som har laget et bygg som er uhyre imponerende. Det er en stor ære å få lov til å levere til den vakre og elegante arkitekturen, der det prisbelønte kjøkkenet vårt kommer til å passe perfekt til de andre materialene i bygningen,» sier Lene Halse Hornemann.

Multiform bygger kjøkkenene i Studio House i samarbeid med armaturvirksomheten Dornbracht og deres nye designlinje, Dark Platinum Mat, som har en vakker metalloverflate, samt med hvitevareprodusenten Gaggenau og deres splitter nye designserie. Form 45-kjøkkenet i svartoksidert stål kan oppleves i utstillingsrommet til Multiform Copenhagen på Grønningen 1.

Flere opplysninger kan fås ved henvendelse til: Lene Halse Hornemann, innehaver av Multiform København på tlf.: 24 48 03 93 eller e-post: lh.cph@multiform.dk.

3D: Cadwalk