Kjøkkentrender 2019

Kjøkkentrendene for 2019

Multiforms sjefsdesigner, Henrik Witt, deler sine tanker om kjøkkentrendene for 2019.

HVILKEN STIL VIL DOMINERE I 2019?
Vi vil få en moderne, klassisk og minimalistisk stil i ett. Vi vil ha alt på én gang, og gjerne kombinere flere stilarter i kjøkkenet. Vi kombinerer den ultimate kjøkkenøya, som står som et kunstverk i rommet, og skjuler hvitevarer, kjøkkenmaskiner m.m. bak skyvedører.

HVILKE MATERIALER VIL VI FÅ SE I 2019?
Metaller og marmor vil fortsatt dominere i 2019. Vi ser allerede flere varianter av ulike metaller, som overflater til hele kjøkkenet og som bordplater og vasker, og det er mye mer på vei. Vi vil ha ekte vare, som blir vakrere med tiden. Vi elsker de synlige sveiseskjøtene til f.eks. en vask og en mer rå look på kjøkkenet.

Vi vil også få se en klassiker fra Multiform i en ny utgave. Det tradisjonelle snekkerhåndverket, med å beise tre i vakre farger, understreker det klassiske og tidløse designet som Multiforms ikoniske Form 1-kjøkken er kjent for. Det er en måte å få farger inn i hjemmet på, og samtidig bevare eiketreets vakre uttrykk og en tydelig trestruktur.

HVILKE FARGER VIL VI FÅ SE I 2019?
De mørke fargene vil fortsette å dominere i 2019. Både når det gjelder tre, metall og andre overflater. Vi vil få se beiset finer i mørke farger og farger inspirert av naturen. Det hvite kjøkkenet vil primært fungere som en kontrast ved f.eks. et høyskap.

KJØKKENUTSTYR SOM SLÅR AN I 2019
Kaffemaskiner som er integrert i kjøkkenet har vi sett lenge. Nå er det gode viner og champagne som ikke kan vente med å komme inn på kjøkkenet. Integrerte vinklimaskap blir enda mer populære i 2019.

TIDLIGERE TRENDER SOM FORSVINNER I 2019
Plast er et problematisk og upopulært materiale, og kunstige produkter vil erstattes av ekte materialer og håndverk som varer i generasjoner. Vi blir enda mer bevisste på bærekraft, ekte materialer og kompromissløst håndverk.

Oppsøk en av våre butikker for en fullstendig opplevelse.