Archiproducts Design Award

Multiform vinner internasjonal designpris for andre år på rad

For andre år på rad vinner Multiform den prestisjefulle internasjonale designprisen, Archiproducts Designpris Award, for et eksklusivt snekkerkjøkken i svartoksidert stål. Kjøkkenet ble bedømt sammen med 600 andre produkter, av en jury som består av 40 av verdenes ledende internasjonale arkitektfirmaer og designere.

Multiform vinner med et kjøkken som juryen fremhever for sitt State of the Art in Design. Det er snakk om et eksklusivt kjøkken i serien Form 45 i svartoksidert stål. Multiform vinner kjøkkenkategorien i selskap med noen av verdens mest kjente merker innen luksuskjøkken.

Multiform vant også prisen i fjor med et kjøkkendesign i messing. Både årets og fjorårets prisvinnende kjøkken er tegnet av Henrik Witt, som er designsjef hos Mul-tiform. Han sier: «Det er en stor ære å vinne den internasjonale designprisen to år på rad. Prisen betyr mye for oss fordi den markerer at vi befinner oss i en internasjonal klasse av eksklusive merker innen kjøkkendesign. Det fører også til at mange nye kunder og arkitekter kikker interessert i vår retning. Prisen fra i fjor har gitt oss mange henvendelser fra inn- og utland, og flere vil nok følge på nå.»

Henrik Witt fortsetter: «Jeg har designet kjøkkenet i svartoksidert stål som en naturlig fortsettelse av den fine og blanke messingoverflaten som sikret oss førsteplassen i fjor.»

Det spesielle ved det svartoksiderte stålkjøkkenet i Form 45-serien er at det har et råere uttrykk og design. Kjøkkenet kommer til å stå som en monolitt – et arkitektonisk designelement skåret ut av et stykke svartoksidert stål. Den svartoksiderte ståloverflaten har et overraskende fargespill i det svart-brune stålet, og det matcher naturmaterialer som marmor, granitt og tre.»

«Hos Multiform vil vi lage noe storslått, noe som man enkelt kan se at er noe mer enn det vanlige.» Vi ønsker å bruke ærlige og ekte materialer, og vi tar aldri noen enkle snarveier. Tvert imot. Det handler om design og estetikk», sier Henrik Witt.

Multiforms Form 45-serie er blitt en ny klassiker innen kjøkken. Serien har det et Multiform-kjøkken skal ha: Materialer av høyeste kvalitet, fornemt håndverk, tidløst design og rene linjer. Multiform opplever både i Danmark og utenfor landets grenser at etterspørselen stiger etter snekkerkjøkken i spesielle materialer, som f.eks. svartoksidert stål.

Hos Multiform vil vi skape rom med spennende og tidløse materialer som har en wow-effekt ved første blikk, og som samtidig varer i generasjoner. Vi etterstreber kvalitet i særklasse og håndverksmessige løsninger som er en ekte kjærlighetserklæring til materialene og til de menneskene som skal leve med dem.