Multiform Designcenter Copenhagen har mottatt en prestisjetung ordre om å levere kjøkken og garderober til 43 luksuriøse leiligheter på den private øya Sivholm, som ligger midt i Københavns Sydhavn.

De eksklusive town-houses på Sivholm er indrettet af Multiform København

Privat øy midt i Københavns Sydhavn

Sivholm er en privat øy på 7000 kvadratmeter midt i Sydhavnen, hvor det skal bygges 43 eksklusive leiligheter som skal være klare til innflytting innen utgangen av 2019. Leilighetene varierer i størrelse, og prisen starter på 10 millioner kroner. Alle leilighetene har private treterrasser helt ned til kanalen og egen privat badebro ned til vannet.
«Vi opplever flere og flere eksklusive byggeprosjekter i København, der bare det beste er godt nok – akkurat som på Sivholm. Det har vært en fornøyelse å innrede leilighetene i tett samarbeid med utvikleren av bebyggelsen, NPV. Det legges gjennomgående vekt på estetikk, kvalitet og funksjonalisme. Her passer Multiform perfekt inn», sier Lene Halse Hornemann, innehaver av Multiform København.

Hun påpeker at det har vært viktig for alle parter at kjøkkenet i leilighetene på Sivholm utgjør noe spesielt, fordi det er husets viktigste rom, som samler hjemmet, og hvor man tilbringer mange timer i døgnet.

Multiform København har leveret 43 køkkener til det eksklusive byggeri Sivholm

En klassiker flytter inn

Og det er ikke spart på noe. Husene blir innredet med en ekte klassiker: kjøkkenøy i Multiforms Form 1-serie, som la grunnlaget for selskapets suksess tilbake på begynnelsen av 80-tallet. Kjøkkenøya er laget i mørkegrått tre og med benkeplate i marmor. Alle skuffer er håndlagde og fingertappede i massiv lønn. Skuffene betjenes med en elektrisk åpning. I tillegg er det en hvit skapvegg på kjøkkenet, som er fra Form 2-serien til Multiform.

Multiform København har leveret 43 køkkener og garderober til det eksklusive projekt Sivholm

Holder i generasjoner

Alle Multiforms kjøkken lages på virksomhetens snekkerverksted i Kibæk. Multiform ble etablert i 1982. Grunnleggeren, Carsten Michelsen, hadde en visjon om å designe tidløse kjøkken, som på samme måte som 1950-tallets danske møbeldesignere, kunne skape klassikere som holder i flere generasjoner.

Flere opplysninger kan fås ved henvendelse til: Lene Halse Hornemann, innehaver av Multiform København på tlf.: +45 24 48 83 93 eller e-post: lh.cph@multiform.dk.