Lookbook

En ny
klassiker

Vårt klassiske og ikoniske Form 1-kjøkken har opp gjennom årene inspirert oss til å skape en rekke nye designserier. Den nyeste er Form 45 – en moderne klassiker som for første gang ble introdusert på den prestisjefylte Biennale Interiuer 2016 i Belgia. Form 45 har alt et Multiform-kjøkken bør ha: Materialer av høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer. Det helt spesielle ved Form 45 er imidlertid det knivskarpe utformingen som skapes av kanter skåret på skrå med et snitt på 45° - et snitt som skaper et helt unikt møbeluttrykk.
Monolitt

Kjøkkenets svevende sentrum

Form 45 er en av våre mest elegante løsninger noensinne. Unike og presise detaljer skaper et enestående møbel. Ut fra visjonen om å skape en svevende kjøkkenøy, er alle kanter skåret skrått med et snitt på 45° - en løsning som skaper følelsen av en stringent, svevende monolitt i rommet. Kjøkkenets elegante sentrum. Et markant og kompromissløst valg som er forut for sin tid.
Special edition

Kjøkken
med kant

I vår verden kunne ingenting være mer naturlig enn å skape det mest luksuriøse kjøkkenet vi noen gang kunne tenke oss: En løsning i ubehandlet eik og messing. Vi gjør det ikke fordi vi prøver å følge en trend. Vi gjør det fordi det er det vi alltid har gjort. Vi skaper tvers gjennom unike og eksklusive kjøkken i materialer av aller høyeste kvalitet.
Messing er et klassisk og edelt materiale som har blitt brukt i møbeldesign i århundrer. Ved å gjøre messing til omdreiningspunktet for et kjøkkendesign, får Form 45 et luksuriøst uttrykk som det aldri før er sett maken til. Og du får et rom hvor estetikk og design markerer et tidløst – og kompromissløst – valg.
Messing gir kjøkkenet ditt et elegant og stringent uttrykk som selvfølgelig blir skreddersydd, slik at det passer perfekt til ditt hjem. Våre håndverkere jobber både med polerte og brunerte overflater i kvalitetsmessing. Dette skaper ikke kun et flott resultat, men gjør også at overflatene kan klare hverdagen i kjøkkenet. Ekte håndverk holder evig.

I 2017 mottok vi den internasjonale designprisen, Archiproducts Design Award, for Form 45-designet i messing. Med nyheten i svartoksidert stål har vi skapt et minimalistisk kjøkken i en mer rå stil – et stykke hverdagsarkitektur, hvor øynene finner ro i de rene linjene og fullendte detaljene.
Håndverk

Snekkerhåndverk
i særklasse

Et av de spesielle særpregene ved Form 45 er den gjennomgående åretegningen i kjøkkenet – en estetisk fullendt løsning som Multiforms 39 engasjerte håndverkere skaper på verkstedet i Kibæk. Alle våre kjøkkener er bygget helt fra bunnen på tradisjonell dansk snekkervis. Vi er fast bestemte på å skape ikoniske kjøkkener som vi selv er stolte av. Hver eneste gang.

Engasjement
som kan føles
– og ses

For oss teller hver eneste detalj. Form 45 er håndlaget etter tradisjonelle prinsipper og med forståelse for hvordan de enkelte materialer kan anvendes på best mulig måte. Resultatet er kompromissløs kvalitet. Våre spesialister utvelger bare den finér som passer nøyaktig til ditt kjøkken. Det gir det enkelte kjøkkenet et personlig og spesielt preg - håndverkerens engasjement bygges inn i kjøkkenet ditt. Du får et unikt finérbilde og individuelt uttrykk som bare er ditt.
Materialer

Kompromissløse
materialer

Kompromissløse materialer, utvalgt og behandlet av eksperter

  Lønn

  Type
  Tre
  Farge
  Lys

  Europeisk lønn er en lys og mild tresort som gir et klassisk nordisk uttrykk. Frontene er lakkert med en høykvalitets polyuretanlakk som inneholder en anelse hvitpigment i lakken. Det tilsettes for å bremse den naturlige mørkningen som skjer når treet påvirkes av UV-stråler.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Amerikansk valnøtt

  Type
  Tre
  Farge
  Brun

  Amerikansk valnøtt er en vakker tresort som gir en levende og varm stemning. Frontene er lakkerte med klar polyuretanlakk for å sikre den optimale slitestyrken.

  Opprinnelse
  usa
  Spesifikasjoner

  Antikk messing

  Type
  Metall
  Farge

  Messing er et klassisk og edelt materiale som har blitt brukt i møbeldesign i flere århundrer. Ved å sette messing i sentrum for et kjøkkendesign, oppnår man et luksuriøst og moderne uttrykk. Messingfronter blir levert med vannrett sliping, og man kan velge mellom 16 forskjellige farger på baksiden.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Sortbeiset eik

  Type
  Tre
  Farge
  Sort

  Denne majestetiske tresorten gir kjøkkenet ditt et karakterfylt og sterkt uttrykk. Den sortbeisede overflaten har en synlig trestruktur og er overflatebehandlet med polyuretanlakk for å sikre en optimal slitestyrke.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Messing

  Type
  Metall
  Farge
  Gylden

  Messing er et klassisk og edelt materiale som har blitt brukt i møbeldesign i flere århundrer. Ved å sette messing i sentrum for et kjøkkendesign, oppnår man et luksuriøst og moderne uttrykk. Messingfronter blir levert med vannrett sliping, og man kan velge mellom 16 forskjellige farger på baksiden.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Hvitpigmentert eik

  Type
  Tre
  Farge
  Lys

  Klassisk og tidløs eikefiner fra europeiske skoger. Frontene er lakkerte med en høykvalitets polyuretanlakk som inneholder en anelse hvitpigment. Det tilsettes for å bremse den naturlige mørkningen som skjer når treet påvirkes av UV-stråler.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Stål

  Type
  Metall
  Farge

  Skap et eksklusivt, industrielt uttrykk med et kjøkken i stål. Frontene er fremstilt av sponplate bekledd med bukket, sveist og slipt rustfri stålplate.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner
   Trematerialet til kjøkkenene våre kommer fra et lite familiedrevet sagbruk i Østerrike og blir utelukkende hugget i Europa. Gjennom tre generasjoner har sagbruket levert materialer og håndverk i aller høyeste kvalitet. Deres glede og stolthet er ikke til å ta feil av. Når sagbrukets tradisjonelle metoder møter en moderne produksjon, oppstår det helt unike muligheter for å skape ekte kvalitet. Resultatet er gjennomført stilrent og må oppleves i virkeligheten.

   Specifications

   Designer
   Henrik Witt
   Materials
   Lønn, eik, sortbeiset eik, vallnøt, stål og messing
   Veneer
   Planskåret
   Produced in
   Denmark
   Om

   Form 45 som er designet av Henrik Witt i 2014, markerer den klart mest eksklusive løsningen i moderne skandinavisk kjøkkendesign noensinne. I tillegg til en unik kombinasjon av materialer av aller høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer, er det de unike detaljene som setter Form 45 i en klasse for seg. Alle kanter er skråskåret med et snitt på 45°. Det skaper følelsen av en svevende kjøkkenøy, som sammen med elegante pocket doors vil gjøre kjøkkenet ditt åpent, stringent og enkelt. Form 45 føyer en ny klassiker til samlingen og endrer fullstendig premissene for hva kjøkkenet ditt kan være. Det strømlinjeformede designet fås også i utgaver som passer perfekt inn i resten av hjemmet ditt, slik at du oppnår et sammenhengende stiluttrykk.

   Designed in 2014

   Lær mer om løsningene våre og bli inspirert av en fagutdannet arkitekt

   Bestill et møte
   Finn butikk

   Finn en Multiform-butikk nær deg