En ny klassiker

Våre klassiske og ikoniske Form 1-kjøkken har i årenes løp inspirert oss til å skape en rekke nye designserier. Den nyeste er Form 45 – en moderne klassier som ble introdusert for første gang på den presisjefylte Biennale Interiuer 2016 i Belgia. Form 45 har alt det som et Multiform-kjøkken krever: Materialer av høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer. Det spesielle ved Form 45 er imidlertid det knivskarpe utseendet som skapes av kanter skåret med en vinkel på 45° – et snitt som gir møbelet et helt unikt uttrykk.

Multiform vinder international designpris - for andet år i træk

For andet år i træk vandt Multiform i 2018 den prestigefulde internationale designpris, Archiproducts Design Award, med et Form 45 køkken i sortoxideret stål, som juryen fremhæver for State of the Art in Design.

I 2017 modtog vi designprisen for Form 45 køkkenet i messing. Med nyheden i sortoxideret stål har vi skabt et minimalistisk køkken i en mere rå stil - et stykke hverdagsarkitektur, hvor øjnene finder ro i de rene linjer og fuldendte detaljer.

En ny
klassiker

I tillegg til en unik kombinasjon av materialer av aller høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer, er det de unike detaljene som setter Form 45 i en klasse for seg. Alle kanter er skråskåret med et snitt på 45°.
Monolitt

Kjøkkenets svevende sentrum

Form 45 er en av våre mest elegante løsninger noensinne. Unike og presise detaljer skaper et enestående møbel. Ut fra visjonen om å skape en svevende kjøkkenøy, er alle kanter skåret skrått med et snitt på 45° - en løsning som skaper følelsen av en stringent, svevende monolitt i rommet. Kjøkkenets elegante sentrum. Et markant og kompromissløst valg som er forut for sin tid.
Lookbook
Håndverk

Engasjement
som kan føles
– og ses

For oss teller hver eneste detalj. Form 45 er håndlaget etter tradisjonelle prinsipper og med forståelse for hvordan de enkelte materialer kan anvendes på best mulig måte. Resultatet er kompromissløs kvalitet. Våre spesialister utvelger bare den finér som passer nøyaktig til ditt kjøkken. Det gir det enkelte kjøkkenet et personlig og spesielt preg - håndverkerens engasjement bygges inn i kjøkkenet ditt. Du får et unikt finérbilde og individuelt uttrykk som bare er ditt.

Snekkerhåndverk
i særklasse

Et av de spesielle særpregene ved Form 45 er den gjennomgående åretegningen i kjøkkenet – en estetisk fullendt løsning som Multiforms 39 engasjerte håndverkere skaper på verkstedet i Kibæk. Alle våre kjøkkener er bygget helt fra bunnen på tradisjonell dansk snekkervis. Vi er fast bestemte på å skape ikoniske kjøkkener som vi selv er stolte av. Hver eneste gang.
Materialer

Kompromissløse
materialer

Kompromissløse materialer, utvalgt og behandlet av eksperter

  Lønn

  Type
  Tre
  Farge
  Lys

  Europeisk lønn er en lys og mild tresort som gir et klassisk nordisk uttrykk. Frontene er lakkert med en høykvalitets polyuretanlakk som inneholder en anelse hvitpigment i lakken. Det tilsettes for å bremse den naturlige mørkningen som skjer når treet påvirkes av UV-stråler.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Amerikansk valnøtt

  Type
  Tre
  Farge
  Brun

  Amerikansk valnøtt er en vakker tresort som gir en levende og varm stemning. Frontene er lakkerte med klar polyuretanlakk for å sikre den optimale slitestyrken.

  Opprinnelse
  usa
  Spesifikasjoner

  Antikk messing

  Type
  Metall
  Farge

  Messing er et klassisk og edelt materiale som har blitt brukt i møbeldesign i flere århundrer. Ved å sette messing i sentrum for et kjøkkendesign, oppnår man et luksuriøst og moderne uttrykk. Messingfronter blir levert med vannrett sliping, og man kan velge mellom 16 forskjellige farger på baksiden.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Sortbeiset eik

  Type
  Tre
  Farge
  Sort

  Denne majestetiske tresorten gir kjøkkenet ditt et karakterfylt og sterkt uttrykk. Den sortbeisede overflaten har en synlig trestruktur og er overflatebehandlet med polyuretanlakk for å sikre en optimal slitestyrke.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Messing

  Type
  Metall
  Farge
  Gylden

  Messing er et klassisk og edelt materiale som har blitt brukt i møbeldesign i flere århundrer. Ved å sette messing i sentrum for et kjøkkendesign, oppnår man et luksuriøst og moderne uttrykk. Messingfronter blir levert med vannrett sliping, og man kan velge mellom 16 forskjellige farger på baksiden.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Hvitpigmentert eik

  Type
  Tre
  Farge
  Lys

  Klassisk og tidløs eikefiner fra europeiske skoger. Frontene er lakkerte med en høykvalitets polyuretanlakk som inneholder en anelse hvitpigment. Det tilsettes for å bremse den naturlige mørkningen som skjer når treet påvirkes av UV-stråler.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner

  Stål

  Type
  Metall
  Farge

  Skap et eksklusivt, industrielt uttrykk med et kjøkken i stål. Frontene er fremstilt av sponplate bekledd med bukket, sveist og slipt rustfri stålplate.

  Opprinnelse
  europe
  Spesifikasjoner
   Trematerialet til kjøkkenene våre kommer fra et lite familiedrevet sagbruk i Østerrike og blir utelukkende hugget i Europa. Gjennom tre generasjoner har sagbruket levert materialer og håndverk i aller høyeste kvalitet. Deres glede og stolthet er ikke til å ta feil av. Når sagbrukets tradisjonelle metoder møter en moderne produksjon, oppstår det helt unike muligheter for å skape ekte kvalitet. Resultatet er gjennomført stilrent og må oppleves i virkeligheten.

   Specifications

   Designer
   Henrik Witt
   Materials
   Lønn, eik, sortbeiset eik, vallnøt, stål og messing
   Veneer
   Planskåret
   Produced in
   Denmark
   Om

   Form 45 som er designet av Henrik Witt i 2014, markerer den klart mest eksklusive løsningen i moderne skandinavisk kjøkkendesign noensinne. I tillegg til en unik kombinasjon av materialer av aller høyeste kvalitet, tidløst design og rene linjer, er det de unike detaljene som setter Form 45 i en klasse for seg. Alle kanter er skråskåret med et snitt på 45°. Det skaper følelsen av en svevende kjøkkenøy, som sammen med elegante pocket doors vil gjøre kjøkkenet ditt åpent, stringent og enkelt. Form 45 føyer en ny klassiker til samlingen og endrer fullstendig premissene for hva kjøkkenet ditt kan være. Det strømlinjeformede designet fås også i utgaver som passer perfekt inn i resten av hjemmet ditt, slik at du oppnår et sammenhengende stiluttrykk.

   Designed in 2014

   Lær mer om løsningene våre og bli inspirert av en fagutdannet arkitekt

   Bestill et møte
   Finn butikk

   Finn en Multiform-butikk nær deg