Samarbeidspartnere

Få hele opplevelsen

Å tilberede et utsøkt måltid krever både omsorg, ferske råvarer og en flott anretting av maten. Nytelsen handler om å ha invitert de rette menneskene til middag. På samme måte krever den unike kjøkkenopplevelsen at man benytter seg av de rette fagfolkene og produktene.

Hos Multiform er vi eksperter på håndlagde snekkerkjøkken i tidløst design, utsøkte materialer og med gjennomtenkte detaljer. Vi vet nesten alt som er verdt å vite om kjøkken som varer i flere generasjoner. Benkeplater, armaturer, hvitevarer, lys – og alt annet – skal matche kjøkkenet. Derfor samarbeider vi med de beste fagfolkene og merkene.

Vårt samarbeid med utvalgte partnere handler om å kunne tilby den beste opplevelsen. Vi sørger for at Multiform-kjøkkenet kommer med benkeplater, armatur og hvitevarer fra fagfolk som deler vår holdning til kompromissløs kvalitet. Hele kjøkkenet er tilpasset dine ønsker og behov – og selvfølgelig er alt inkludert i tilbudet du får.

«Vårt samarbeid med utvalgte partnere handler om å kunne tilby den beste opplevelsen.»

Allan Meyer,
Direktør

Hvitevarer

Gaggenau
Miele
Siemens

Hvitevarer – Gaggenau, Miele og Siemens

I samarbeid med Gaggenau, Miele og Siemens gir vi deg råd om valg av hvitevarer og profesjonelle teknikker for god kaffe, dampet fisk og den skånsomme sous-vide-tilberedningen. Med utgangspunkt i funksjon, materialer og estetikk, gir vi deg også profesjonell sparring og gode råd om valg av avtrekksvifte. Siden kjøkkenet er blitt et sted hvor man både lager mat og hygger seg sammen, blir god ventilasjon stadig viktigere.

www.gaggenau.com
www.miele.com
www.siemens.com

Benkeplater

Mølballe
Borderstone er udvalgt som alliancepartner på natursten
Borderstone
Kuma

Benkeplater – Mølballe, Borderstone, DFI-Geisler, Kuma

Vi har udvalgt alliancepartnere, der har samme holdning til håndværk og kvalitet som os. I tillegg til Mølballe og Borderstone, tilbyr Multiform også benkeplater fra DFI-Geisler, som er Europas ledende leverandør av benkeplater til kjøkken, bad og bolig, og helstøpte vasker og benkeplater fra Kuma.

www.mølballe.dk
www.dfi-geisler.com
www.kuma.dk

Unikt og håndlaget

Hos Mølballe sliper, pusser og overflatebehandler erfarne håndverkere bordet ditt med håndkraft. Mølballe produserer unike benkeplater med en eksklusiv finish til kundene, der kvalitet, håndverk og estetikk er viktige parametere.

Armatur

Vola
Quooker
Dornbracht

Armatur – Vola, Quooker og Dornbracht

Vola har siden 1968 produsert kraner og armaturer i et tidløst, skandinavisk design i samarbeid med anerkjente designere som, for eksempel, Arne Jacobsen.

Den kokende kranen fra Quooker fikser raskt en liten kaffekopp, skyller skjærebrettet og varmer grønnsakene.

Dornbracht har siden 1950 stått for produksjon av eksklusive designarmaturer til kjøkken og bad, og står for enestående produktkvalitet, avansert produksjon og banebrytende design, som har vunnet mange internasjonale priser.

www.vola.com
www.quooker.dk
www.dornbracht.com

Lys

PH Artichoke
Hangover
NJP Væg

Lys – Louis Poulsen

I 1924 skapte Poul Henningsen sin banebrytende Paris-lampe for Louis Poulsen, og hans måte å designe på for å forme lys, kan føres direkte tilbake til hans syn på kombinasjonen design og lys. Louis Poulsen ble grunnlagt i 1874 og er forankret i den skandinaviske designtradisjonen der form følger funksjon. I tett samarbeid med designere og arkitekter, som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter, har Louis Poulsen etablert seg som en av de viktigste globale leverandørene av arkitektonisk og dekorativ belysning. Med Louis Poulsen som alliancepartner kan vi tilbyde en smuk og klassisk belysning i jeres køkken.

www.louispoulsen.com

Møbler

Den Spanske Spisebordsstol
Mogensen J39-stol
Spine Lounge stol

Møbler – Fredericia Furniture

Fredericia Furniture er et dansk designhus fra en stolt tradisjon. En tradisjon for å kjenne til, forsvare og utvikle det håndverket vi kaller design.

Selskapets virksomhet bygger på enkle prinsipper. Prinsipper om enestående kvalitet skapt av ærlige materialer, fokus på funksjonalitet og en nedarvet forståelse av detaljenes betydning. Fredericia Furniture har et tett samarbeid med en utvalgt krets av designere, som kjennetegnes av en svært høy designintegritet og et sterkt ønske om å utvikle fremtidens talent.

Ambisjonen er alltid å lage, produsere og levere design til rett tid. Møbler som beriker atmosfæren og livet i rommene de brukes i. Estetisk tiltalende møbler som er vakkert utformet og fortjener betegnelsen ‘modern originals’.

Vi tilbyr et utvalg av møbler til kjøkken og spisestue, som f.eks. den spanske spisebordstolen og Spine-kolleksjonen i et rent og moderne formspråk, designet av Space Copenhagen.

www.fredericia.com