Bli forhandler

Bli forhandler av Multiform snekkerkjøkken

Multiform er et sterkt merke i det danske snekkerkjøkkenmarkedet, og for deg som kjenner bransjen og har en lidenskap for snekkerkjøkken er dette en mulighet til å bli en uavhengig distributør av Multiform.

Som innehaver blir du en del av fellesskapet av arkitekter, designere og interiørarkitekter fra Multiform-butikker i hele Norden og skaper individuelle snekkerkjøkken for kundene i tett samarbeid med våre dyktige håndverkere på snekkerverkstedet i Kibæk. Fra Multiform-teamet får du grundig opplæring i Multiforms unike produkt- og produksjonsmetoder og god hjelp med f.eks. forretningsplaner, budsjetter og drift, for å sikre at du lykkes.

Hvorfor du bør velge Multiform

Et sterkt merke

Multiform er et sterkt merke innen snekkerkjøkken i Danmark og internasjonalt. I både 2017 og 2018 mottok Multiform den prestisjetunge internasjonale designprisen Archiproducts Design Award for enestående design. Nylig ble et av våre prosjekter valgt av Archilovers som et av de beste i 2019 – blant mer enn 50 000 internasjonale prosjekter. Prosjektet ble valgt på grunn av sin unike estetikk, kreativitet og funksjonalitet.

Prisbelønnet, kompromissløs kvalitet

Multiform er prisbelønnede, håndlagde snekkerkjøkken i tidløst design, utsøkte materialer og med gjennomtenkte detaljer. Klassisk tidløshet går aldri av moten, og den kompromissløse kvaliteten holder på tvers av generasjoner. Med stor bredde og dybde i sortimentet kan du designe kjøkken for kunder fra mellomprisnivå til det mest eksklusive.

Faglig og engasjert sparring

Hos Multiform blir du en del av et team av lidenskapelige og dyktige arkitekter, interiørarkitekter og designere som lager kjøkken av arkitektonisk kvalitet som spiller sammen med resten av huset, perioden, livet i huset og de funksjonelle behovene. Det gir alle muligheter for en faglig og engasjert sparring med kolleger.

Bli forhandler

Vi søker forhandlere som er drevet av vilje og passion og har lyst til å drive egen bedrift i Roskilde eller Malmö.

Bli forhandler av Multiform snekkerkjøkken i Roskilde

Bli forhandler av snekkerkjøkken i Roskilde

Roskilde har en høy konsentrasjon av husholdninger med høy inntekt og er en by med en veldig positiv utvikling, målt både etter befolkningsvekst og antall nye hus.

Dorthe Dietz har forhandlet Multiform i 27 år fra butikken, som ligger godt plassert på en av byens innfartsveier og har en synlig og nyoppusset fasade. Butikken har en god og sunn økonomi og Dorthe er nå klar til å gi stafettpinnen videre til en ny innehaver.

Bli forhandler av Multiform snekkerkjøkken i Malmö

Bli forhandler av snekkerkjøkken i Malmö

Drømmer du om å stå ved roret som eier av en eksklusiv Multiform kjøkken- og livsstilsbutikk i Malmö – helt nede ved båthavnen? Er det du som skal selge prisvinnende og håndbygde luksuskjøkken til de mange high-end-boligene i Skåne?

Da er Multiform klar med en «plug and play» -løsning. Det aller beste mannskapet er på plass. De to erfarne og dyktige interiørarkitektene Anna Albinsson-Kaplan og Eva-Lotte Rönndahl hjelper i dag kundene med å leve ut kjøkkendrømmene sine. Og utstillingslokalet på Dockplatsen 8 er nyinnredet og eksklusivt.

Gi kunden hele opplevelsen

Kontakt direktør Allan Meyer på ame@multiform.dk eller på tlf. +45 2069 8471, hvis du er interesseret i en prat om mulighetene for å bli Multiform-forhandler.