Ut fra en visjon om at kjøkkenet skal være et vakkert møbel i rommet designer vi snekkerkjøkken med en perfekt balanse mellom estetikk og funksjon. Vi viser deg 10 håndlagde løsninger som gir god orden i kjøkkenskuffene dine.

Håndlavet Multiform skuffeindretning i massiv eg til dine køkkenskuffer

De håndlagde skuffene med klassiske svalehaleskjøter fremstilles i lønn, eik eller svartbeiset eik, med bunn i enten pastellgrå eller svart.

Den øverste skuffen i Form 2-snekkerkjøkkenet med tre like store fronter er innredet med to lave kjøkkenskuffer. Den ene rommer mindre ting, som muffinsformer og skjeer, og den andre rommer lengre ting, som kjevler og bakepapir.

Indret dine køkkenskuffer med lange rum og få plads til kagerulle og bagepapir

Kjøkkenskuffen med kryssinndeling skaper mindre rom som gjør det enkelt å få oversikt over gryter eller oppbevaringsglass med pasta, pizzamel og plantebaserte proteinprodukter. Gummimatten fås i grå og svart, og sikrer at tingene blir stående og ikke glir rundt i skuffen.

Opdel køkkenskufferne i mindre rum og få styr på gryder og kolonialvarer

Du bruker kjøkkenvasken hver gang du skreller og skjærer frukt og grønnsaker. Derfor er det praktisk med en kjøkkenskuff med kniver, rene kluter og kjøkkenhåndklær i nærheten av vasken. Med inndeling av skuffen og en knivinnsats kan du enkelt organisere innholdet.

En praktisk løsning til skuffen tæt på køkkenvasken

Hver eneste kjøkkenskuff kan innredes akkurat som du ønsker, og det betyr at du også kan velge en løsning der det er lange rom nederst og en skuff uten innredning øverst. Det gir plass til f.eks. skjærebrett og andre større ting i skuffen.

Håndlavede køkkenskuffer i sort eg

Håndlaget skuffeinnredning

Form 45-kjøkkenøya fremstår som en monolitt skåret ut av ett stort trestykke. Det minimalistiske designet understrekes av de to like store frontene. Bak det estetiske ytre skjuler det seg mange funksjonelle innredningsløsninger.

Vi håndlager skuffeinnredninger til skuffene dine, og vi kan naturligvis lage dem slik du ønsker, slik at de passer nøyaktig til det du gjerne vil ha i skuffene. Legg merke til detaljen med det løse brettet i skuffen. Her kan du for eksempel oppbevare krydder og brettet ved siden av platetoppen når du skal lage mat. Da har du alt du trenger for hånden.

Ekstra dype skuffer

Multiform håndlager alle kjøkkenskuffene i snekkerverkstedet i Kibæk. Lønnetreet til de håndlagde skuffene kommer fra et lite familiedrevet sagbruk i Østerrike og blir utelukkende hogd i europeiske skoger. For å få den lyseste fargen og den mest enhetlige strukturen, blir treet til Multiforms skuffer bare felt noen få uker i året, etter en periode med frost.

Ekstra dybe køkkenskuffer giver masser af opbevaringsplads i dit køkken

De ekstra dype skuffene gir masse oppbevaringsplass på kjøkkenet. Skuffebunnen er laget av 3 mm kompaktlaminat som er motstandsdyktig overfor riper, og som er festet i en not på skuffesidene. Det er en sterk og flott løsning som varer i generasjoner.

Til borddekkingen

Hvis du har en kjøkkenøy, er det praktisk å samle de tingene du bruker til borddekking på den siden som vender mot spisebordet. Her er porselen og duker samlet i et 100 cm bredt skap med tre uttrekkbare brett. Det gir et raskt og enkelt overblikk når du skal dekke bordet.

Avfallssortering

6 av 10 vil gjerne sortere mer avfall, og om to år skal alle EU-land ta seg av og samle inn matavfall. Dette er bakgrunnen for at Multiform nå har utviklet en rekke miljøvennlige avfallssystemer til kjøkkenet, hvor det kan sorteres opptil 10 forskjellige typer avfall.

Multiform har udviklet en række affaldssorteringssystemer til dine køkkenskuffer